Επίκαιρα

Πέντε σφαίρες γιατί τον ενοχλούσε το κομπρεσέρ

Συνελήφθη τελικά το Σάββατο 6 Μαΐου στο Ρεγγίνι Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μώλου, ο 55χρονος ο οποίος προχθές είχε πυροβολήσει δύο άτομα γιατί τον… ενοχλούσαν με τις εργασίες που πραγματοποιούσαν.

Προχθές το μεσημέρι περίπου στις 14:00, ο 55χρονος είχε λεκτική αντιπαράθεση με ένα 57χορνο και ένα 47χρονο Αλβανικής υπηκοότητας, ζητώντας να σταματήσουν τις εργασίες γιατί τον ενοχλούσε το κοπρεσέρ που χρησιμοποιούσαν. 

Εκείνοι του απάντησαν ότι δεν ήταν ακόμη ώρα κοινής ησυχίας και συνέχισαν τις εργασίες ενώ ο εν λόγω 55χρονος τους απείλησε λέγοντας οτι «θα τα πούμε αργότερα».

Μετά την λήξη των οικοδομικών εργασιών, ο 57χρονος και ο 47χρονος πήραν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και αποχώρησαν από το σημείο. Κινούμενοι στην επαρχιακή οδό Ρεγγινίου – Μοδίου, ο 55χρονος κατηγορείται ότι, με πιστόλι, πυροβόλησε πέντε φορές, με ανθρωποκτόνο πρόθεση, κατά του αυτοκινήτου που επέβαιναν οι δύο παθόντες, χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσει και στη συνέχεια ειδοποίησαν την Αστυνομία. 

Στο σημείο έφτασαν σε λίγο αστυνομικοί οι οποίοι βρήκαν 4 κάλυκες πιστολιού, διαμετρήματος (9mm), καθώς και μία βολίδα πυροβόλου όπλου που βρέθηκε στην καρότσα του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου.

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν από το ποιμνιοστάσιο του 55χρονου, ένα πιστόλι, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου από την οικία του.

Have your say