Αθλητικά

Πανελλήνιο Masters Ποδηλασίας στον Ορχομενό. Νικητές ΦΩΤΟ

Πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μάστερς την Παρασκευή 1/6 στον Ορχομενό με το αγώνισμα της Ατομικής χρονομέτρησης.

Πρωταθλητής Ελλάδος 2018 (κατ. Μάστερ Β) αναδείχτηκε ο Λουκάς Καταπόδης (ΑΟ Πήγασος Κυψέλης) με τον καλύτερο χρόνο της ημέρας (29:50) ενώ τον ακολούθησαν ο Γιάννης Λιονάκης (ΠΟΧ Τάλως) και ο Κώστας Μαυρίδης (ΠΟ Βέλος) στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα

Στην κατηγορία Μαστερ Α ο Βασίλης Κολιός του ΑΟ Αίολος με χρόνο 29:55 κατέκτησε τη φανέλα του Πρωταθλητή 2018 με δεύτερο και τρίτο τους Ζεντελη Γιάννη (ΠΟΧ Τάλως) και Γιώργο Νίνη (ΑΣ Αλφα Καλλιθέας) αντίστοιχα.

Ο Πασχάλης Πασχαλόπουλος νικητής στην κατηγορία Γ’ με χρόνο 30:28 με τους Χρήστο Ποντίκη (Ευκλής Καλαμάτας) και Χαράλαμπο Μαλισιάνο (ΑΟ Αίολος) να συμπληρώνουν το βάθρο.

Στο αγώνισμα της αντοχής το Σάββατο 2/6, ο Λουκάς Καταπόδης (ΑΟ Πήγασος Κυψέλης) φτάνοντας πρώτος στον Ορχομενό μετά από 110 δύσκολα χιλιόμετρα και παρά την πτώση και τον τραυματισμό του λίγο μετά την εκκίνηση του αγώνα, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας 2018 στην κατηγορία Μάστερ Β!

Αθανάσιος Καβουρτζικλής (Θράκας Ιππέας) και  Γιώργος Γκίνης (ΑΟ Θησέας) οι πρωταθλητές στις κατηγορίες Μάστερ Α και Γ αντίστοιχα μετά από ένα εντυπωσιακό σπριντ!

Στο Granfondo Ομφάλιος Classic ο Λουκάς Καταπόδης φορώντας τη φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος 2018 έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμούμπροστά στην οικία του Άγγελου Σικελιανού και της Εύας Πάλμερ στους Δελφούς!

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες  Νάσος Τριανταφύλλου

Have your say