Επίκαιρα

Πληρωμή δικαιούχων για τις Εθνικές Εκλογές του Γενάρη και του Σεπτέμβρη

Πληρωμή δικαιούχων για τις Εθνικές Εκλογές του Γενάρη και του Σεπτέμβρη 

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης ανακοίνωσε, ότι από την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, απέστειλε κατάσταση πληρωμής: 

Για 1.294 δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των διοριζόμενων εφόρων, αντιπροσώπων της Εκλογεςδικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., που αφορά στη διενέργεια των Εθνικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Τα χρήματα πιστώθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015.

Για 103 δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των διοριζόμενων εφόρων,αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., που αφορά στη διενέργεια των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015. Τα χρήματα πιστώθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015.

Από την επεξεργασία των στοιχείων προκύπτει ότι 1.734 δικαιούχοι των παραπάνω εκλογικών διαδικασιών δεν είχαν υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση για συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) κατά την εκτέλεση της σχετικής ροής πληρωμής.

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.