Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
101

Πνίγηκε 86χρονος από τον Διόνυσο

< 1 λεπτό
17.07.18 • 16:18
#Tags:

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τις πρωινές ώρες 86χρονος από τον Διόνυσο ενώ κολυμπούσε στη Βλυχάδα Μαλεσίνας.

Ο ηλικιωμένος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Λάρυμνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Κι άλλος πνιγμός στα Καμένα Βούρλα

Περίπου στις 9 το πρωί έχασε τη ζωή του μέσα στη θάλασσα 85χρονος, ο οποίος είχε πάει για μπάνιο μπροστά στα καφέ της παραλίας των Καμένων Βούρλων.

Στο σημείο βρέθηκε πολύ γρήγορα πλήρωμα του ΕΚΑΒ αλλά και άνθρωποι του Β’ Λιμενικού Τμήματος Αγίου Κωνσταντίνου, που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να προσφέρουν κάποια βοήθεια.

Ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και αναγνωρίσθηκε από τους οικείους του, ενώ το Β’ Λ/Τ Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας διενεργεί την προανάκριση.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle