Τοπικά

Προσλήψεις, δημοπρασίες και άλλες αποφάσεις της Περιφέρειας και των Δήμων

Προσλήψεις, δημοπρασίες και άλλες αποφάσεις της Περιφέρειας και των Δήμων

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποφάσεις συμβουλίων της Περιφέρειας αλλά και των Δήμων σχετικά με την διαχείριση των χρημάτων μας.

Μέσα από αυτές μπορούμε να βλέπουμε τον τρόπο λειτουργίας, τις προτεραιότητες και την διάθεση κονδυλίων για διάφορες δραστηριότητες αλλά και για την ποιότητα της ζωής των κατοίκων τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και στις επαγγελματικές τους ασχολίες.

Περιφέρεια Η Κωπαΐδα, το χρώμα διαγράμμισης και το αρχαίο θέατρο Θήβας

  • Εγκρίθηκε δαπάνη συνολικού ύψους 50.000 € για ανασκαφικές και ερευνητικές εργασίες ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου Θήβας.

Διαγράμμιση δρόμοιΟι διαγραμμίσεις κοστίζουν αρκεί να γίνονται σε όλο το φάσμα της περιφέρειας γιατί σε μερικά μέρη δεν τις έχουμε δει ακόμη. Η Περιφέρεια όμως θα πληρώσει 70.000 € για την προμήθεια χρώματος διαγράμμισης.

  • Μεγάλο ποσό, 924.000€ θα διαθέσει η περιφέρεια για την μεταφορά μαθητών την διετία 2015-2017 ενώ για πολιτιστικές εκδηλώσεις έχει εγκρίνει το ποσό των 18.004 €.

145.000 € θα στοιχίσουν οι υπερωρίες των υπαλλήλων της ΠΕ Βοιωτίας για το 2015. Είναι σίγουρα πως το ποσό αυτό θα αυξηθεί και θα ξεπεράσει τον αρχικό προϋπολογισμό.

  • Μιας και ο λόγος για υπερωριακή απασχόληση των υπαλλήλων, στην Περιφέρεια έχουν εγκριθεί, σε πρώτη φάση, 2.340 ώρες. Να σημειώσουμε ότι οι υπερωρίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τις 20 ώρες ανά υπάλληλο το μήνα. 

Για την λειτουργία και την συντήρηση αντλιοστασίων στη Κωπαΐδα έχει δεσμευτεί ποσό 92.125,67 € µε ΦΠΑ ενώ άλλες 150.000€ για τον καθαρισμό των αρδευτικών καναλιών. Τα ποσά αυτά θα δοθούν στους μειοδότες μετά τον διαγωνισμό της 21ης Απριλίου που είχε αναλάβει να διεξάγει η ΠΕ Βοιωτίας. Ακόμη τους αναδόχους δεν τους έχουν ανακοινώσει.

  • Η διαπλάτυνση της γέφυρα «Βρύση» στην Τανάγρα θα κοστίσει 215.403 € σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας και την προκήρυξη δημοπρασίας.

Πρόβλεψη δαπανών που ανέρχεται στο ποσό των 46.832,73 € έχει εγκρίνει η Περιφέρεια για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Ψεκασμοί κουνουπιαΟρχομενός Λάμπες, κουνούπια και ύδρευση

 

  • Για έργα ύδρευσης στο Ακραίφνιο εγκρίθηκε δαπάνη 32.170 € ενώ για την προμήθεια λαµπτήρων ηλεκτροφωτισµού 15.000 €

Για εργασίες καθαρισμού αγροτικών δρόμων θα διατεθεί από τον Δήμο ποσό 21.800€ ενώ για την καταπολέμηση των κουνουπιών 5.990 €
Λιβαδειά Προσλήψεις για τις κατασκηνώσεις, νέα διευθύντρια στο Ωδείο

  • Εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού, συνολικού αριθμού δέκα έξι (16) ατόμων, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, για την κάλυψη της αμιγούς εποχικής ανάγκης Λειτουργίας της Δημοτικής Κατασκήνωσης του Δήμου Λεβαδέων στη « Παλιομηλιά Ελικώνα»,

Νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια στο Δημοτικό Ωδείο Λιβαδειάς όρισε ο Δήμος, την κα Ιουλία Καραβασίλη του Στυλιανού, υπάλληλο του Δήμου Λεβαδέων του κλάδου ΤΕ Μουσικών, μετά από παραίτηση από την θέση, του κ. Κοσμίδη Γεωργίου του Κοσμά – ΤΕ Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής του Δήμου,

  • Δωρεάν παραχωρείται η χρήση των κτιρίων του παλαιού δημοτικού καντηλιασχολείου Αγ. Άννας και του αύλειου χώρου , στο Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Αννας «ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΡΑ» για τη δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου , Βιβλιοθήκης καθώς και Αίθουσας πολλαπλών χρήσεων για πολιτιστικές εκδηλώσεις , διαλέξεις , ομιλίες κλπ .

Για τα καντήλια του νεκροταφείου Λιβαδειάς εγκρίθηκε ποσό 6.000€ για προμήθεια φωτιστικού λαδιού.

 

Θηβα Δημοπρασία για το κυλικείο του νεκροταφείου

  • ∆ιακήρυξη του ∆ηµάρχου Θηβαίων, για την εκµίσθωση του κυλικείου στο ∆ηµοτικό Νεκροταφείο «ΑΝΑΛΗΨΗ» στην περιοχή Μοσχοποδίου Θήβας µε ωφέλιµη επιφάνεια 61 τ.µ. . Η δηµοπρασία θα διενεργηθεί την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 και ώρα 13:00 στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα , οδός Κύπρου , αρ. 3, ενώπιον της αρµόδιας Οικονοµικής Επιτροπής. Σαν ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για το µηνιαίο µίσθωµα, ορίζεται το ποσό των 1.120,00 €. Οι ενδιαφερόµενοι οφείλουν να προσκοµίσουν τα δικαιολογητικά και την εγγυητική συµµετοχής ποσού 1.344,00 €, που αναφέρονται στο άρθρο 3 της διακήρυξης

Μεγάλο ποσό, 45.165,60 € διαθέτει ο Δήμος για την προμήθεια κάδων απορριμμάτων .

Τανάγρα Χημικές τουαλέτες και γήπεδο 5χ5 στο Δήλεσι

  • Ο Δήμαρχος Τανάγρας διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015» προϋπολογισμού 72.999,00€ με Φ.Π.Α. με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά 

Την απ’ ευθείας ανάθεση ενοικίασης χημικών τουαλετών ενέκρινε ο Δήμος συνολικού ποσού 15.000,00€, συμπεριλαμβανομένου το ΦΠΑ.

Γήπεδο 5χ5 θα κατασκευαστεί στο Δήλεσι και το ύψος της δαπάνης ανέρχεται στις 86.751,16 €

Αλίαρτος Περίφραξη και οικιστική μελέτη

Κοινόχρηστο χώρο θα περιφράξει στον οικισµό Μαζίου ο Δήμος και για το λόγο αυτό ενέκρινε ποσό 8.487 € για την προµήθεια υλικών.

Σε μελέτη σχεδίου χωρικής και οικιστικής οργάνωσης ανοιχτής πόλης Θεσπιέων προχωρά ο Δήμος και ενέκρινε ποσό 9.010 € για την σύνταξη της εν λόγω μελέτης.

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.