Αθλητικά

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης του ΑΚΟΛ

Στις 30 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Ομίλου.

Η σχετική πρόσκληση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας, στην 49η/03-10-2019 συνεδρίασή του, αποφάσισε την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5,00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Στρατηγού Ιωάννου 24 – Λιβαδειά), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
  2. Υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή νέων μελών στα όργανα του Ομίλου
  3. Διοικητικός & οικονομικός απολογισμός
  4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  5. Τοποθετήσεις μελών Γενικής Συνέλευσης
  6. Έγκριση διοικητικού & οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  7. Διενέργεια ψηφοφορίας

    Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης στις 6,00 μ.μ.

Η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη, με δεδομένο ότι σ’ αυτή τη Γενική Συνέλευση, εκτός από την εκλογή μελών για τα όργανα του Ομίλου, θα  συζητηθούν και θέματα σχετικά με τη δράση του Ομίλου για την επόμενη περίοδο.

Για το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς

Ο   Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                                         Ο   Γ Ε Ν.   Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ       Αναστάσιος  Ακριδόπουλος                                  Χρήστος  Αλογοσκούφης»

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.