Τοπικά

Πρώτη δύναμη η «κοινωνία εμπόρων». Ποιοι εκλέγονται στον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς

Η εκλογική αναμέτρηση της 8ης Ιουνίου μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς. Μια αναμέτρηση που, η συμμετοχή των μελών της, έδωσε μια εικόνα και μία αίσθηση γιορτής. Νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν. Στην δύσκολή εποχή που βιώνει ο εμπορικός κόσμος κανείς δεν περισσεύει.
Όμως το αποτέλεσμα είναι τέτοιο για τον συνδυασμό μας, την «Κοινωνία Εμπόρων», το οποίο αξιολογώντας το, είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους εμπόρους που αποδέχτηκαν τις αρχές, τις θέσεις και τα πιστεύω μας, δίνοντας μας εντολή να διοικήσουμε και να υπηρετήσουμε τον εμπορικό κόσμο για άλλη μία τριετία.
Αναλογιζόμενοι την μεγάλη ευθύνη που πέφτει στις πλάτες μας μετά από την επικράτηση του συνδυασμού διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους στο σύνολο τους ότι θα διοικούμε με αλληλεγγύη, συναδελφικότητα και εσωστρέφεια, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο και την δημιουργία καλύτερων συνθηκών για την καθημερινότητα της εμπορικής και λειβαδίτικης οικογένειας στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Οι επιτυχόντες για το Διοικητικό Συμβούλιο κατά αλφαβητική σειρά είναι οι
• Αγνιάδης Παναγιώτης
• Ζησιμόπουλος Θεόδωρος
• Θανέλλας Νικόλαος
• Καλλιώρης Γεώργιος
• Καλογρηάς Αθανάσιος
• Σάκκος Μάριος
• Τσιτσικλής Δημήτριος

Οι έδρες για την ομοσπονδία κατανεμήθηκαν 9 για την «Κοινωνία Εμπόρων» και 1 για τους συναδέλφους της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων».

Κλείνοντας καλούμε όλους τους Συναδέλφους να πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις, να καταθέτουν προτάσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο μέσα από καθημερινή επαφή, δίνοντας σε όλους να καταλάβουν ότι όλοι μαζί μπορούμε να δίνουμε τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση.
Σας ευχαριστούμε.

«Κοινωνία Εμπόρων»

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.