Απόψεις

Ράλλυ

Θα «γρυλίσουν» και πάλι οι θηριώδης μηχανές των αγωνιστικών αυτοκίνητων στις διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας, μετά το 2005 που έγινε τελευταία φορά το Ράλλυ «Ακρόπολις» στην περιοχή.

82 πληρώματα παίρνουν εκκίνηση από το μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και ξεκινά ουσιαστικά το Ράλλυ Ακρόπολις 2016 την ερχόμενη Παρασκευή 6 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Μαΐου.

Ένα γεγονός που ήδη βρίσκει την περιφέρειά μας στην πρώτη γραμμή της Ραλλυ Ακρόπολις αγωνιστική 2επικαιρότητας και αναμφίβολα θα προσδώσει θετικό πρόσημο στις προσπάθειες για εξωστρέφεια.

Ήδη εδώ και ένα μήνα περίπου υπάρχει κινητικότητα στην περιοχή της Λαμίας με συνεντεύξεις, επισκέψεις και συσκέψεις για το γεγονός. Επίσης γίνονται παρεμβάσεις σε χώρους που θα φιλοξενηθούν τα αυτοκίνητα των συμμετεχόντων, σε χώρους πιστοποίησης, τεχνικού ελέγχου, δοκιμαστικές κλπ.

Το Ράλλυ Ακρόπολις θεωρείται από τα πιο δύσκολα αλλά και ιδιαίτερα
προβεβλημένα διεθνώς
, ακριβώς λόγω της ιδιαιτερότητας των ειδικών διαδρομών και της φυσικής ομορφιάς που προσφέρουν.

Στην χώρα μας πολυάριθμοι είναι οι φίλοι των αγώνων αυτοκινήτου οι οποίοι φυσικά και θα επισκεφτούν τις περιοχές των αγώνων.

Πολυάριθμες επίσης είναι και οι ομάδες των ειδικών και υποστηρικτών γύρω από κάθε αυτοκίνητο συμμετοχής και βέβαια πάρα πολλοί από το εξωτερικό.

Όλοι αυτοί οι επισκέπτες, από το εξωτερικό και την Ελλάδα θα πάρουν μαζί τους και εικόνες από την Στερεά Ελλάδα και ελπίζουμε ότι θα είναι οι καλύτερες.

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.