Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
394

Σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις το παζάρι της Θήβας

< 2 λεπτά
11.08.18 • 05:27
#Tags:

Διακόσια είκοσι δύο (222) εμπορικά περίπτερα διαφόρων διαστάσεων κατασκευάζονται στον χώρο όπου θα διεξαχθεί φέτος η Εμποροπανήγυρη της Θήβας ( περιοχή Αγ. Θεοδώρων) από τις 23 έως τις 29 Αυγούστου, σύμφωνα με το τοπογραφικό διάγραμμα της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Θηβαίων,  τα οποία θα κατανεμηθούν σε πέντε (5) τμήματα κλειστών αιθουσών, ο σκελετός των οποίων  είναι κατασκευασμένος από μεταλλικά στοιχεία αλουμινίου.

Η οροφή της εν λόγω κατασκευής  είναι από P.V.C. αδιαπέραστου φωτός για την αποφυγή υψηλών θερμοκρασιών, τα πλαϊνά  είναι συνδυασμός P.V.C. αδιαπέραστου φωτός και P.V.C. ημιδιαφανούς υλικού και τα παράθυρα από P.V.C. Διαφανούς υλικού. Το P.V.C.  είναι άκαυστο και  έχει πυρίμαχη επίστρωση και προστασία PVDF.

Η κατασκευή των εσωτερικών περιπτέρων θα γίνει με μεταλλικά στοιχεία αλουμινίου και MDF ενώ το  δάπεδο των αιθουσών θα καλυφθεί με μοκέτα.

Παράλληλα θα γίνει ηλεκτρομηχανολογική εγκατάσταση που αφορά το δίκτυο φωτισμού των περιπτέρων ,  του περιβάλλοντος χώρου, εγκατάσταση αερισμού και πυροπροστασίας.

Η ηλεκτρική εγκατάσταση  θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού του Ελληνικού κράτους περί “Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων” του προτύπου ΕΛΟΤ 384, τους όρους και τις απαιτήσεις της ΔΕΗ, τους κανόνες της τέχνης και της τεχνικής και τις οδηγίες του Δήμου.

Επιπλέον, εντός του χώρου θα εγκατασταθούν αυτόνομα μηχανικά συστήματα αερισμού, ώστε να παρέχουν τον απαιτούμενο νωπό αέρα στο χώρο, σύμφωνα με την τεχνική οδηγία του ΤΕΕ για την Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίων (χρήση “υπεραγοράς”).  Λόγω λειτουργίας της εμποροπανήγυρης κατά το μήνα Αύγουστο, όπου παρατηρούνται υψηλές θερμοκρασίες και υψηλή σχετική υγρασία, σε συνδυασμό με την παραμονή στους χώρους, μεγάλου πλήθους επισκεπτών προτείνεται η εναλλαγή του περικλειόμενου όγκου αέρα κατά 3 φορές την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι θα τοποθετηθούν σε κάθε κλειστό χώρο των 1000m2, από δύο ανεμιστήρες με παροχή αέρα τουλάχιστον 7.500m3/h

Η κατασκευή της εμποροπανήγυρης θα τηρεί τα  απαιτούμενα μέτρα και μέσα πυροπροστασίας για λυόμενες στεγασμένες κατασκευές με εύκαμπτο περίβλημα (τέντα) όπως προδιαγράφονται στην Πυροσβεστική Διάταξη 11/2013, ήτοι (περιληπτικά) τεχνητό φωτισμό όδευσης διαφυγής, χειροκίνητο ηλεκτρικό σύστημα συναγερμού, φορητούς πυροσβεστήρες ξηράς, απλό υδροδοτικό δίκτυο, σταθμό εργαλείων και μέσων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle