Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
467

Σε ποιες παραλίες της Θήβας κολυμπάμε

< 2 λεπτά
08.07.15 • 10:11
#Tags:

Σε ποιες παραλίες της Θήβας κολυμπάμε

Κατάλληλες για κολύμβηση είναι οι παραλιακές ακτές της περιοχής του Δήμου Θηβαίων και συγκεκριμένα οι παραλίες του Κορινθιακού Κόλπου: Σαράντη, Αγ. Νικόλαος Δομβραίνας, Αλυκή, Λιβαδόστρα, Αγ. Βασίλειος, Καλαμάκι και Αγ. Ιωάννης Θίσβης, σύμφωνα με το υπ’ αριθ. πρωτ. Φ41/1618/23-6-2014 ( ΑΔΑ: ΩΩ097ΛΗ-ΔΤΔ) ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝέγγραφο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας- Τμήμα Υγειον. Ελέγχου & Περ/κης Υγιεινής της Π.Ε. Βοιωτίας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Με το ίδιο έγγραφο η αρμόδια υπηρεσία απαγορεύει την κολύμβηση για την προστασία της δημόσιας υγείας στις περιοχές του Ν. Βοιωτίας, που δεν πληρούνται τα πρότυπα της κείμενης νομοθεσία για την ποιότητα των νερών κολύμβησης και συγκεκριμένα:
• Σε όλα τα λιμάνια και μόνιμα αγκυροβόλια σε απόσταση 100 μ. εκατέρωθεν
• Στις εκβολές αποχετευτικών αγωγών λυμάτων ή βιομηχανικών αποβλήτων σε απόσταση 200μ. Εκατέρωθεν
• Στις εγκαταστάσεις βιολογικών καθαρισμών λυμάτων κλπ σε απόσταση 200 μ. εκατέρωθεν και
• Στο αγκυροβόλιο που είναι σκάλα φορτώσεων του βωξίτη Μπάρλου στην περιοχή παραλίας Διστόμου σε απόσταση 100μ εκατέρωθεν.

Η κολύμβηση σε περιοχές πέρα των προαναφερόμενων ακτών θα γίνεται με ευθύνη των λουομένων και περικλείει πιθανούς κινδύνους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle