Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
101

Σε ρυθμούς Μαραθωνίου, ξεναγήσεις, κρουαζιέρες προσφορές και άλλες εκπλήξεις

< 5 λεπτά
01.11.15 • 08:06
#Tags:

Σε ρυθμούς Αυθεντικού Μαραθωνίου, ξεναγήσεις, κρουαζιέρες προσφορές και άλλες εκπλήξεις

H Αθήνα όλη “τρέχει”...Μουσεία, ξενοδοχεία, καταστήματα και πολιτιστικοί χώροι στο ρυθμό του Μαραθωνίου

Δύο εβδομάδες γεμάτες δραστηριότητες στο πλαίσιο του Μαραθώνιου της Αθήνας, του Αυθεντικού. Με επίκεντρο το κορυφαίο γεγονός η πρωτεύουσα θα ζήσει στους ρυθμούς μιας μεγάλης γιορτής από την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στην οποία συμμετέχουν ξενοδοχεία, εμπορικά marathoniosKosmosκαταστήματα, μουσεία, ιδρύματα, γραφεία οργανωμένων ξεναγήσεων με τα πόδια ή με ποδήλατο, γραφεία κρουαζιέρας, ιδρύματα, φορείς πολιτισμού και τέχνης.

Τον Νοέμβριο η Αθήνα αναδεικνύεται “value to visit” προορισμός για Έλληνες και ξένους επισκέπτες με άξονα τον κορυφαίο ετήσιο αθλητικό θεσμό της πόλης, με προσφορές για τους μαραθωνοδρόμους, τους συνοδούς τους και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν προγραμματισθεί εκδηλώσεις ενώ οι προσφορές από τις εταιρίες που συνεργάζονται είναι ελκυστικές.

Αναλυτικά

Στις 3 Νοεμβρίου 2015 το πρόγραμμα έχει ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης με θέμα ‘‘Σαμοθράκη, τα μυστήρια των μεγάλων θεών”. Θα επαναληφθεί στις 7,8,10 Νοεμβρίου.

Στις 4 και 8 Νοεμβρίου οι λάτρεις της κλασικής μουσικής και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το έργο του Β.Α. Μότσαρτ ‘‘Μαγικός Αυλός” στο Θέατρο Ολύμπια, Εθνική Λυρική Σκηνή.

Στις 5,7,12 Νοεμβρίου το Μουσείο Ηρακλειδών, Παράρτημα Αγίου Παύλου, φιλοξενεί έκθεση, διαδραστική ξενάγηση με θέμα ‘‘Οι σημαντικότερες εφευρέσεις των Αρχαίων Ελλήνων”
‘‘Οι μεγάλοι Θεοί της Σαμοθράκης και η Αθήνα της Ακρόπολης” είναι το θέμα της ξενάγησης στο Μουσείο της Ακρόπολης στις 6,13 Νοεμβρίου.

Οι προσφορές

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
Για το διάστημα από 5 έως και 12 Νοεμβρίου οι μαραθωνοδρόμοι δικαιούνται μειωμένη είσοδο 3 Ευρώ στο Μουσείο. Εκεί μεταξύ των άλλων θα τους δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το Ασημένιο Κύπελλο του Σπύρου Λούη που εκτίθεται στο φουαγιέ του ισογείου

ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ
Έχουν προγραμματισθεί δωρεάν ξεναγήσεις για μαραθωνοδρόμους και συνοδούς στις 6 και 9 Νοεμβρίου

ΑΡΧΑΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ
Περιήγηση Αθηναϊκή Δημοκρατία. Μία διαδρομή που αρχίζει από την Πύλη του Αδριανού ώρα 11 πμ και καταλήγει στην Πνύκα στον Λόφο του Φιλοπάππου. Εκεί προσφέρεται και μάθημα Τοξοβολίας. Τιμή 6 ευρώ για κάθε άτομο, ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχής (έκπτωση 50%). Η περιήγηση αυτή προσφέρεται τις εξής ημερομηνίες 2-3-4-5-6/11 και 9-10-11-12-13/11.
Περιήγηση στο Ναό Νεμέσεως Ραμνούντα με έκπτωση 50%
Κυριακή 8/11 και 15/11. Τιμή 6 ευρώ το άτομο, ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχής (Η πρόσβαση γίνεται με πούλμαν με αφετηρία από κεντρικό σημείο της Αθήνας).

Περιήγηση Μικρά Ελευσίνια Μυστήρια
Δωρεάν ξενάγηση στον Ιλισό με θέμα Μικρά Ελευσίνια Μυστήρια, στην Αγία Φωτεινή (συμβολή οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρόης).

Athens Walking Tours
Ξενάγηση με άξονα τον Μαραθώνιο Δρόμο σε ειδικές τιμές για 10 ημέρες (2-13/11/2015) Ειδική έκπτωση -15% & προσφορές σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και συνοδούς 20 ημέρες πριν & μετά τον Μαραθώνιο.

Solebike
Ξεναγηθείτε στα αξιοθέατα της πόλης μ΄ ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Ειδικό αφιέρωμα στην ιστορία του Μαραθωνίου 2 – 13/11/2015

Taxiplon
Με ειδικές προσφορές την ημέρα του ΚΜΑ από το κέντρο της Αθήνας, τον Πειραιά και τη Γλυφάδα προς τον Μαραθώνα.

Λίμνη Βουλιαγμένης
Από τις 8 έως 10 Νοεμβρίου 2015 οι Μαραθωνοδρόμοι και οι συνοδοί τους μπορούν να απολαύσουν τις ευεργετικές ιδιότητες της Λίμνης Βουλιαγμένης με έκπτωση 50% (6 ευρώ) με την επίδειξη του αριθμού της επίσημης συμμετοχή

Greek Bees
20% έκπτωση για τις αγορές παραδοσιακών & βιολογικών προϊόντων μέσα από το site www.greek-bees.com για 10 ημέρες, χωρίς κόστος μεταφορικών & αντικαταβολής

Athens City Sightseeing
50% έκπτωση στα εισιτήρια 6/11/2015 έως και 10/11/2015 για τους Μαραθωνοδρόμους και τους συνοδούς τους με την επίδειξη της ταυτότητας συμμετοχής τους.

Olympic Cruises
Ειδική Προσφορά: 20% έκπτωση στο εισιτήριο για τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο της Αθήνας και στους συνοδούς τους για μια "Μονοήμερη Κρουαζιέρα σε τρία Μυθικά και Μαγευτικά Νησιά του Αργοσαρωνικού"

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Σε αυτό το πρόγραμμα συμμετέχουν και Ξενοδοχεία της Αθήνας που «νιώθουν» τις ιδιαίτερες ανάγκες των Μαραθωνοδρόμων και προετοιμάζονται ειδικά για αυτές τις ημέρες, με πρωινά και γεύματα ειδικά για δρομείς, γυμναστήρια και spa και ό, τι μπορεί να μετατρέψει αυτόν τον απαιτητικό αγώνα σε εμπειρία ζωής και φιλοξενίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα στην Αθήνα του Μαραθωνίου δρόμου είτε είσαι δρομέας είτε συνοδός παρατίθεται στο www.athensauthentic.com

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle