Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
119

Σπουδαία εμφάνιση και 2 αργυρά μετάλλια από τις αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς

< 2 λεπτά
08.05.18 • 09:18
#Tags:

Με σπουδαίες εμφανίσεις και την κατάκτηση 2 αργυρών μεταλλίων από την Γαλανάκου Κων/να και την Καρόκη Καλομοίρα  και πολλών θέσεων στην οχτάδα επέστρεψαν οι κορασίδες του ΓΑΣ Λιβαδειάς από την τελική φάση του αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Γ’ Κατηγορίας (Κορασίδων)

Ετσι, με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του ΓΑΣ Λιβαδειάς στην τελική φάση του αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Γ’ Κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε στις 5-6 Μαίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Δραπετσώνας.

Όλες οι αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις και κατάφεραν να κατακτήσουν θέσεις στο βάθρο αλλά και στις οχτάδες όλων των οργάνων στο σύνθετο ατομικό. Αξιοσημείωτες είναι:

Στο σχοινάκι η 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο από την αθλήτρια Γαλανάκου Κων/να καθώς και η 5η  θέση από την αθλήτρια του Καρόκη Καλομοίρα και η 8η θέση από την αθλήτρια Ταμπάκη Μαριάννα, η 11η θέση από την Σφήκα Μαρία, η 16η θέση από την Κορογιάννου Κατερίνα και η 26η θέση από την Αρβανίτη Κατερίνα.

Στο στεφάνι η 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο από την αθλήτρια Καρόκη Καλομοίρα,η 10η θέση από την αθλήτρια Γαλανάκου Κων/να, η 12η θέση από την αθλήτρια Σφάκα Μαρία, η 15η θέση από την αθλήτρια Κορογιάννου Κατερίνα,η 16η θέση από την αθλήτρια Ταμπάκη Μαριάννα και η 24η  θέση από την αθλήτρια Αρβανίτη Κατερίνα.

Στην μπάλα η Γαλανάκου Κων/να κατέκτησε την 7η θέση και η Ταμπάκη Μαριάννα την 8η θέση,η Κορογιάννου Κατερίνα την 10η θέση,η Αρβανίτη Κατερίνα την 14η θέση, η Σφήκα Μαρία την 18η θέση και η Καρόκη Καλομοίρα την 19η θέση.

Στις κορίνες η Γαλανάκου Κων/να κατέκτησε την 6η θέση,η Καρόκη Καλομοίρα την 13η θέση,η Ταμπάκη Μαριάννα την 15η θέση ,η Αρβανίτη Κατερίνα την 23η θέση,η Κορογιάννου Κατερίνα την 24η θέση και η Σφήκα Μαρία την 26η θέση.
Στο σύνθετο ατομικό η Γαλανάκου Κων/να κατέκτησε την 4η θέση,η Καρόκη Καλομοίρα την 7η θέση,η Ταμπάκη Μαριάννα την 11η θέση,η Κορογιάννου Κατερίνα την 17η θέση,η Σφήκα Μαρία την 24η θέση και η Αρβανίτη Κατερίνα την 26η θέση.

Στο σύνθετο ομαδικό ο ΓΑΣ Λιβαδειάς κατέκτησε ανάμεσα σε 26 συλλόγους που έλαβαν μέρος στον αγώνα την 11η θέση.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και προπονήτριες για την σπουδαία δουλειά τους αλλά και τους παράγοντες του συλλόγου που ήταν όλοι παρόντες για να στηρίξουν και να επιβραβεύσουν την μεγάλη τους προσπάθεια!!!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle