Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
129

Στα πέναλτι έχασε το 1ο ΓΕΛ Λιβαδειάς στο σχολικό πρωτάθλημα

< 1 λεπτό
02.05.18 • 19:38
#Tags:

Στα πέναλτι κρίθηκε ο αγώνας για την προημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Λυκείων 2018 που που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μαϊου στο δημοτικό στάδιο της Αλιάρτου. Η ομάδα του 1ου Γενικού Επαγγελματικού Λυκείου (Γ.Ε.Λ.) της Λιβαδειάς, προπονητής Δημήτρης Σκαπέτης, με την ομάδα του 6ου Γ.Ε.Λ. της Λάρισας αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα του 6ου ΓΕΛ Λάρισας επικράτησε 10-9 στα πέναλτι της ομάδας του 1ου ΓΕΛ Λιβαδειάς για τα προημιτελικά του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος.

Στην διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε αμέσως μετά, οι φιλοξενούμενοι ευστόχησαν σε 10 ενώ οι γηπεδούχοι ευστόχησαν σε 9 και έτσι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Λυκείου της Λάρισας και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη, ημιτελική, φάση της διοργάνωσης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle