Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
106

Στη Super League ο Λεβαδειακός, πέφτει η Κέρκυρα

< 2 λεπτά
18.08.15 • 16:06
#Tags:

Στη Super League ο Λεβαδειακός, πέφτει η Κέρκυρα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη σημερινή του συνεδρίαση απέρριψε την προσφυγή της Κέρκυρας η οποία θα αγωνιστεί στην Football League. Έτσι μετά την απόφαση αυτή η ομάδα της Λιβαδειάς θα αγωνίζεται στην Super League.

Αναλυτικά η απόφαση

«Σας ενημερώνουμε ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκδίκασε σήμερα την Λεβαδειακόςπροσφυγή της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη κατά της υπ' αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ.

Με την υπ' αριθμόν 97/18-8-2015 απόφασή της απέρριψε την προσφυγή κατά της προσβαλλόμενης υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Διατάσσει την κατάπτωση του καταβληθέντος από την προσφεύγουσα παραβόλου.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΠΟ. στις 18 Αυγούστου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle