Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
119

Στοίχημα η λύση για τον Ασωπό

< 2 λεπτά
23.10.15 • 06:59
#Tags:

Στοίχημα η λύση για τον Ασωπό

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κατάρτιση της εισήγησης που προέκυψε από την δημόσια διαβούλευση για την εξυγίανση του Ασωπού μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας δημόσιας διαβούλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο διοικητήριο της Λιβαδειάς.

Το τελικό κείμενο των προτάσεων αποτελείται από τις προτάσεις και τις απόψεις που κατέθεσαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και θα τεθεί προς ψήφιση στο περιφερειακό συμβούλιο.

Η Μπακογιαννης Ασωποςπρόταση αναπτύσσεται σε τρεις άξονες:

1) Τη ριζική αντιμετώπιση της ρύπανσης που έρχεται από το παρελθόν και την αποτροπή της για το μέλλον,

2) την παρακολούθηση και αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η πολύχρονη και συνεχιζόμενη επιβάρυνση της περιοχής στην υγεία των κατοίκων και

3) την οργάνωση της άναρχης, άτυπης βιομηχανικής συγκέντρωσης με την δημιουργία Βιομηχανικού Πάρκου Εξυγίανσης.

«Στις 8 Οκτωβρίου, με την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης μπήκαμε σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή, στον δρόμο της συνεννόησης και της μάχης για την εξυγίανση και την ανάπτυξη του Ασωπού. Είναι ένα στοίχημα όχι μόνο για την περιφέρεια, αλλά και για όλους τους κατοίκους της Στερεάς Ελλάδας και θα το κερδίσουμε όλοι μαζί», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας δημόσιας διαβούλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο διοικητήριο της Λιβαδειάς, ενώ συνέχισε ευχαριστώντας όλους τους φορείς και τους κατοίκους που συμμετείχαν και στις δύο διαβουλεύσεις.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle