Εκλογές

Στον Ορχομενό η υπ Περιφερειάρχης Κατερίνα Μπατζελή

Τον Ορχομενό επισκέφθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου η υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κατερίνα Μπατζελή στο πλαίσιο περιοδείας της στο νομό Βοιωτίας.

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Πατρίδα μας η Στερεά», είχε συνάντηση στο Δημαρχείο Ορχομενού με τη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Λουκά Υπερήφανο, ο  οποίος και με την εμπειρία του ως πρόεδρος  της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας συμφώνησαν ότι όταν υπάρχουν ώριμες μελέτες θα πρέπει να προηγούνται στις χρηματοδοτικές επιλογές της Περιφέρειας, και επιπλέον το θέμα του Πανεπιστήμιου Στερεάς  πρέπει να επανέλθει στο  τραπέζι των πολιτικών διαβουλεύσεων με την κεντρική εξουσία διότι αποτελεί φραγή της αναπτυξιακής πορείας της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση της με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ορχομενού, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Βασίλη Τσαγαλά και τα μέλη του ΔΣ, για την αγροτική παραγωγική κατάσταση της περιοχής, των νέων εναλλακτικών καλλιεργειών, των εμπορικών δραστηριοτήτων και των νέων επενδυτικών υποδομών του Συνεταιρισμού, που είναι πρότυπο λειτουργίας.

Τέλος ,κατά τη συνάντηση της με το Εμπορικό Επιμελητήριο  Βοιωτίας, με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη  Αγνιάδη και εκπροσώπους των Εμπορικών συλλόγων και Ομοσπονδιών κκ. Αθανάσιο Καλογρηά, Δημήτρη Γέρο, Γιάννη Μουρτζούνη τονίσθηκε η ανάγκη για μέτρα επιχειρηματικότητας και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών για την τόνωση της αγοράς, της απασχόλησης. «Τόσο τα κεντρικά αιτήματα των Επιμελητηρίων όσο και των  Περιφερειακών πρέπει να είναι η βάση της συνεχούς διαβούλευσης με την Περιφέρεια» τόνισε η κα Μπατζελή, «διότι  ο επιμελητηριακός θεσμός είναι αρωγός της Πολιτείας».

 

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.