Αθλητικά

Στο κλειστό του Ορχομενού ο ΓΓ Αθλητισμού. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Η ιστορία με το στοιχειωμένο κλειστό γήπεδο του Ορχομενού είναι γνωστή παντού και δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς.

Αυτό όμως που δεν έχουν καταλάβει, είναι ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου τους και δεν στέκονται στα λόγια αλλά κάνουν με πράξεις.

Αυτό συνέβη και λίγες ημέρες πριν όταν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, επισκέφθηκε (ιδιωτικά) τον Ορχομενό για να διαπιστώσει ο ίδιος την πορεία εκτέλεσης των έργων και φυσικά να έχει εικόνα γιατί το έργο καθυστερεί τόσο καιρό.

Ένα έργο για το οποίο ο ίδιος το έβαλε στις προτεραιότητές του και έδειξε το προσωπικό του ενδιαφέρον χρόνια τώρα. Επισκέφθηκε τους χώρους, ενέκρινε κονδύλια, έφερε σύμβαση προς υπογραφή αλλά και επισκέφθηκε, όπως και τώρα πολλές φορές τον Ορχομενό.

Με την κίνησή του αυτή ο ΓΓΑ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι νοιάζεται πραγματικά για τη νεολαία και τους αθλητικούς χώρους και ότι τα χρήματα του ελληνικού λαού πρέπει να πιάνουν τόπο χωρίς μεσάζοντες και αδιαφανείς δαιδαλώδεις διαδρομές.

Και επειδή έχουν γνώση οι φύλακες, όσο και να εξυφαίνουν διάφορα σενάρια,  στην κατεύθυνση ότι έχουν μπάρμπα στη Κορώνη για να λένε οτι κάτι κάνουν κι αυτοί,  είναι ΟΨΙΜΟ το ενδιαφέρον τους και δεν πείθουν κανένα.

Όπως δεν έπεισαν κανένα και δεν μπορούν ακόμη να απαντήσουν στο ερώτημα «γιατί τόσα χρόνια δεν κάνατε κάτι για το κλειστό γήπεδο και να το παραδώσετε στη νεολαία;»

Και κάτι τελευταίο, αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη ΚΑΙ τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν τον ρουφιάνο* κανένας. (σ.σ. *ρουφιάνος που κρύβεται στις υπηρεσίες και εδώ και εκεί…). Οταν έρθει η ώρα θα έχουμε πολλά να πούμε, για τις παρατάσεις, για τις μετακινήσεις με… ΙΧ, τα κρυφά ραντεβού, για τις μελέτες και το πλαστικό δάπεδο κλπ.

Το κλειστό του Ορχομενού θα ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ κι όπως επιμένουμε χρόνια τώρα δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να ανάψουν τα φώτα και να παραδοθεί στη νεολαία μας.

Μετά από αγώνα ΜΟΝΑΧΙΚΟ όλα αυτά τα χρόνια δείτε πως είναι σήμερα το κλειστό.

Για το πως ήταν, δείτε μετά τις τωρινές φωτογραφίες, ένα μέρος από τα σχετικά δημοσιέυματα του www.asopichos.gr

     

ΔΕΙΤΕ πιο ΚΑΤΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Δόθηκε η εκκίνηση από τον ΓΓΑ για την επισκευή του κλειστού Ορχομενού

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Δημοπρατείται το Κλειστό-Ντροπή του Ορχομενού

Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Το… ξεσκέπαστο κλειστό!!!

Μετά από 713 ημέρες. Πότε επιτέλους θα αρχίσουν τα έργα στο Κλειστό Γήπεδο Ορχομενού;

Εντός του 2017 παραδίδεται στη νεολαία του Ορχομενού το κλειστό γήπεδο

Και νέα παράταση εργασιών για το κλειστό Ορχομενού

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Άρχισαν οι εργασίες στο κλειστό του Ορχομενού

 

Have your say