Τοπικά

Στο Μυκηναϊκό Κάστρο του ΓΛΑ ο 3ος περίπατος “στα χνάρια των Μινυών”

Την Κυριακή 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 3ος περίπατος «στα χνάρια των Μινυών» με ώρα εκκίνησης 09:00 από το Κάστρο που διοργανώνει η ιστοσελίδα www.asopichos.gr.

Προσυγκέντρωση θα γίνει στις 08:15 στο Δημοτικό Πάρκινγκ του Ορχομενού στην κεντρική Πλατεία. Εκεί καλούνται όλοι οι συμμετέχοντες που διαθέτουν ΙΧ να συγκεντρωθούν ώστε να γίνει μεταφορά στο Κάστρο όσων δεν διαθέτουν ΙΧ.

Στις 09:45 θα γίνει η συγκέντρωση στο Κάστρο, πεζογέφυρα Εθνικής Οδού, και η εκκίνηση στις 09:00 για το Κάστρο του ΓΛΑ.

Δηλώστε συμμετοχή

Παρακαλούνται οι φίλοι περιπατητές να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι την Πέμπτη 11 Μαΐου για την εξυπηρέτησή τους και τον καλύτερο συντονισμό του περιπάτου.
Δηλώσεις συμμετοχής με email στο asopichos@gmail.com ή με μήνυμα στο FB του asipichos

Η διαδρομή

Η διαδρομή είναι εύκολη, ισόπεδη σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Συνολικό μήκος περίπου 5χλμ. στην οποία συναντούμε διάφορα είδη πανίδας και χλωρίδας της περιοχής μας που αυτή την εποχή είναι σε πλήρη δραστηριότητα και μας χαρίζουν όμορφες εικόνες και ψυχική ηρεμία.

Υπέρβαση

Ελάχιστες είναι οι απαιτήσεις για τον 3ο περίπατο της 14ης Μαΐου που αποτελεί άσκηση ήπιας μορφής. Ελάχιστες απαιτήσεις είναι τα παπούτσια περιπάτου και νερό.

Παρακαλούνται όμως οι φίλοι που θα θελήσουν να συμμετάσχουν αν αντιμετωπίζουν θέματα υγείας να συμβουλευτούν οπωσδήποτε το γιατρό τους ενώ η συμμετοχή γίνεται με προσωπική τους ευθύνη.

Οπλιστείτε λοιπόν με διάθεση, σηκωθείτε από τον καναπέ, φορέστε το χαμόγελό σας και ελάτε μαζί μας στις 14 Μαΐου να περπατήσουμε «στα χνάρια των Μινυών»,  να απολαύσουμε την φύση, να περιηγηθούμε και να γνωρίσουμε ένα σημαντικό μνημείο των προγόνων μας ΜΙΝΥΩΝ ενώ ταυτόχρονα γυμναζόμαστε.

Δείτε τα ρεπορταζ και φωτογραφίες από τους προηγούμενους περιπάτους

2ος περίπατος στα χνάρια των Μινυών

1ος περίπατος στα χνάρια των Μινυών

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.