Τοπικά

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Ορχομενού στους επιτυχόντες στην 3βάθμια εκπαίδευση

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Ορχομενού στους επιτυχόντες στην 3βάθμια εκπαίδευση
Ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Λουκάς Υπερήφανος με μήνυμά του συγχαίρει τους επιτυχόντες του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού για την εισαγωγή τους στην 3βάθμια εκπαίδευση και τους εύχεται κάποια ημέρα να επιστρέψουν στον τόπο τους ως χρήσιμοι και ενεργοί δημότες. 

Το μήνυμα του Δημάρχου 

Δήμαρχος Υπερήφανος«Θερμά συγχαρητήρια στους τελειόφοιτους των Λυκείων Ορχομενού και Ακραιφνίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαιδευτική βαθμίδα της χώρας μας.

Μπροστά σας ανοίγεται μια νέα περίοδος της ζωής σας που εύχομαι να την χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά και παραγωγικά ώστε κάποια μέρα να επιστρέψετε στον τόπο σας σαν χρήσιμοι και ενεργοί δημότες.

Θέλω ακόμα να συγχαρώ τους γονείς και τους καθηγητές/τριες που με την στήριξή τους υπήρξαν καθοριστικοί παράγοντες σε αυτή την επιτυχία.

Τέλος σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, θέλω να θυμίσω ότι όλη η ζωή βρίσκεται μπροστά τους και να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους γιατί υπάρχουν πολλοί δρόμοι για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία».

 

Have your say