Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
110

Συνάντηση Ν. Θηβαίου με το Νέο Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου

< 1 λεπτό
08.10.18 • 18:08
#Tags:

Την Παρασκευή 5/10 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του βουλευτή Βοιωτίας, Ν. Θηβαίου, και του νέου Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σπ. Κίντζιου, κατά την οποία διεξήχθη  μια αναλυτική συζήτηση για το ρόλο του ΓΠΑ στη Βοιωτία, με αφορμή το νέο τμήμα του Πανεπιστημίου στη Θήβα. Στη συνάντηση αποτυπώθηκε η συναντίληψη σχετικά με τις προκλήσεις αλλά και τις προοπτικές της παρουσίας του Πανεπιστημίου στο νομό.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η αξιοποίηση των χώρων του ΓΠΑ στην Αλιάρτο και αλλού με σκοπό τη δημιουργία ενός σύγχρονου Ερευνητικού Κέντρου, καθώς και η προοπτική δημιουργίας Τμήματος του Πανεπιστημίου στη Λιβαδειά.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Πρυτανικές Αρχές θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στους Δήμους Αλιάρτου και Λεβαδεών για την καλύτερη αξιολόγηση και αποτύπωση των ακαδημαϊκών προοπτικών του ΓΠΑ στη Βοιωτία.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle