Πολιτισμός

Συνεχίζεται ο μήνας φωτογραφίας με «3 φωτογράφους» στη Λιβαδειά

Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «Μήνα Φωτογραφίας 2018» φιλοξενεί  στη Νεροτριβή την έκθεση : «3 Φωτογράφοι 3 αφηγήσεις από τη Θεσσαλονίκη» των Lily, Κωστή Αργυριάδη και Τάνιας Καμίδου σε επιμέλεια του Στράτου Καλαφάτη .

Τρεις ιδιαίτερα ταλαντούχοι νέοι φωτογράφοι από τη Θεσσαλονίκη. Τρεις φωτογραφικές αφηγήσεις πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, με μεγάλη τόλμη και αλογόκριτη ελευθερία γύρω από το σώμα, τη σεξουαλικότητα, το τραύμα, τα δύσκολα προς διαπραγμάτευση συναισθήματα και τη μετριότητα του αισθητικού ερεθίσματος στη σύγχρονη πόλη.

Τρεις δουλειές στην πρώτη γραμμή του διεθνούς διαλόγου γύρω από τη σημερινή φωτογραφία
Η διάρκεια της έκθεσης είναι από την Παρασκευή 18 Μαΐου έως την Κυριακή 27 Μαΐου ενώ τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 19:30. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης, καθημερινά 19:30-21:30

Μεγάλη προσέλευση στην έκθεση Σοροβού-Βασιλικού-Kurucz 

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 τα εγκαίνια των εκθέσεων των Χριστίνα Σοροβού (Διάλογοι), Λουκά Βασιλικού (Uncanny) και του Pol Kurucz (the ZONE project).
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι φωτογράφοι Χριστίνα Σοροβού και Λουκάς Βασιλικός, η κα. Χατζάκη επιμελήτρια αίθουσας τέχνης «αντί» και στέλεχος του Antiparos International Photo Festival, η δήμαρχος του Δήμου Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, ο βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος, ο αντιδήμαρχος Θεοδωρόπουλος καθώς και πάρα πολλοί φωτογράφοι και φίλοι της φωτογραφίας.
Οι εκθέσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια του φεστιβάλ «Μήνας Φωτογραφίας Μάιος 2018» που πραγματοποιείται στην Λιβαδειά και θα διαρκέσουν μέχρι 27 Μαΐου στις αίθουσες Νερόμυλου και Νεροτριβής

Have your say