Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
265

|

Συντροφιά με Ολυμπιονίκες και... βιβλία ο 2ος περίπατος "στα χνάρια των Μινυών"

< 3 λεπτά
21.04.17 • 00:11
#Tags:

Την Κυριακή του Θωμά 23 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο 2ος περίπατος "στα χνάρια των Μινυών" με ώρα εκκίνησης 09:00 από τον Αη Γιάννη.

%ce%ba%ce%bf%ce%b6%ce%bf%ce%bc%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b7-%ce%b1Ο Σύλλογος των Ολυμπιονικών στηρίζει έμπρακτα την εκδήλωση και για μια ακόμη φορά η πρόεδρος, Ολυμπιονίκης Βούλα Κοζομπόλη θα βρεθεί στον Ορχομενό και  θα βαδίσει μαζί μας την διαδρομή στα "χνάρια των Μινυών".

Μια ακόμη έκπληξη όμως θα περιμένει τους συμμετέχοντες περιπατητές. Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας βιβλίου, που γιορτάζεται την Κυριακή, ο διοργανωτής www.asopichlos.gr θα μοιράσει βιβλία στους συμμετέχοντες μετά από κλήρωση που θα γίνει μεταξύ όσων έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους μέσω της ιστοσελίδας στο email asopichos@gmail.com ή με μήνυμα στο FB του asopichos. Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η διαδρομή 

Η διαδρομή είναι εύκολη, ισόπεδη σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους κατά το μεγαλύτερο μέρος και χωματόδρομος σε ένα μικρό κομμάτι. Συνολικό μήκος περίπου 8χλμ. στην οποία συναντούμε διάφορα είδη πανίδας και χλωρίδας της περιοχής μας που αυτή την εποχή είναι σε ευφορία ενώ η παραποτάμια διαδρομή έχει πλούσια βλάστηση και τα τρεχούμενα νερά του Κηφισού χαρίζουν όμορφες εικόνες και ψυχική ηρεμία.

Η συγκέντρωση (08:45) θα γίνει στον Αη Γιάννη και η διαδρομή (εκκίνηση 09:00) θα ακολουθήσει το δρόμο Νεφέλης στις ρίζες του βουνού Ακοντίου προς Προσήλιο και Ρωμαίικο.

Στη συνέχεια στο περνάμε από τη γέφυρα του Ρωμαίικου στον Κηφισό και συνεχίζουμε πλάι στην όχθη του ποταμού μέχρι τη γέφυρα του Αγίου Ανδρέα. Περνάμε την παλιά γέφυρα, διασχίζουμε τον Αγιο Ανδρέα και στην διασταύρωση προς Αγιο Σπυρίδωνα συνεχίζουμε βόρεια προς Ορχομενό. Συνατούμε τον περιφερειακό Ορχομενού-Λιβαδειάς, περνάμε κάθετα τον δρόμο (έπιπλοποιία Μπούρα) και συνεχίζουμε στο αριστερό μέρος του παράδρομου. Μπαίνουμε στον Ορχομενό περνάμε τα «Πέτρινα» και συνεχίζουμε ευθεία μέχρι τον Αη Γιάννη όπου και ο τερματισμός

2%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%ae

Υπέρβαση

Ελάχιστες είναι οι απαιτήσεις για τον περίπατο της 23η Απριλίου που αποτελεί άσκηση ήπιας μορφής, παπούτσια περιπάτου και νερό.
Παρακαλούνται όμως οι φίλοι που θα θελήσουν να συμμετάσχουν αν αντιμετωπίζουν θέματα υγείας να συμβουλευτούν οπωσδήποτε το γιατρό τους ενώ η συμμετοχή γίνεται με προσωπική τους ευθύνη.

Οπλιστείτε λοιπόν με διάθεση, σηκωθείτε από τον καναπέ, φορέστε το χαμόγελό σας και ελάτε μαζί μας στις 23 Απριλίου Κυριακή του Θωμά να περπατήσουμε «στα χνάρια των Μινυών» και να απολαύσουμε την φύση ενώ ταυτόχρονα γυμναζόμαστε

2%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%86%cf%8d%cf%83%ce%b7

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle