Τοπικά

Σχολείο ή Σκουπιδότοπος;

Αυτή την εικόνα αντικρίσαμε, παιδιά και γονείς του 10ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, την Τρίτη 16/10 το πρωί που πήγαμε τα παιδιά μας σχολείο.

Προφανώς, το προηγούμενο απόγευμα, πολίτες της Λιβαδειάς που επέλεξαν το σχολείο μας για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους και να παίξουν, όπως συνηθίζεται εδώ και πολλά χρόνια, αποφάσισαν ότι έπρεπε να αφήσουν αυτόν τον σκουπιδότοπο σε όλη την έκταση του αύλειου χώρου.

Ο Δήμος και η Υπηρεσία Καθαριότητας από την άλλη μεριά, άφαντοι. Την ίδια μέρα, ο Διευθυντής και οι γονείς, διαμαρτυρήθηκαν. Και όμως, καμία αντίδραση καθώς, την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 17/10 είχαμε ακριβώς την ίδια απαράδεκτη -για ένα σχολείο αλλά και για οποιοδήποτε δημοτικό χώρο στην πόλη μας- εικόνα.

Για το λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς στέλνουμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Δήμαρχο Λιβαδειάς και τους υπεύθυνους Αντιδημάρχους και επιφυλασσόμαστε για κάθε ενέργεια.

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.