Αθλητικά

Τέσσερα μετάλλια κατέκτησε η Αγγελοπούλου του ΑΚΟΛ σε τουρνουά Ρυθμικής

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς, από το 5ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής ARMONIA CUP, που φιλοξενήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Σίνδου Θεσ/νίκης, στις 23 μέχρι 25 Μαρτίου 2018, όπου συμμετείχαν πάνω από τετρακόσιες αθλήτριες από επτά χώρες.
Με την αποστολή του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς αγωνίστηκαν :

•    Στην κατηγορία γυναικών η Γεωργία Αγγελοπούλου η οποία κατέλαβε την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό, την 2η θέση στο στεφάνι και τις κορύνες, καθώς και την 3η θέση στην κορδέλα.


•    Στην κατηγορία νεανίδων, όπου αγωνίστηκαν πενήντα μία αθλήτριες, η Σταυρούλα Ράπτη και Μαρία Βλάχου έκαναν σπουδαία εμφάνιση βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους,
•    Στην κατηγορία παγκορασίδων η Ελενα Τσιφή και Κατερίνα Καρατζά, οι οποίες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά, έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση, κατακτώντας την 9η και την 28η θέση αντίστοιχα, ανάμεσα σε πενήντα τέσσερις αθλήτριες.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ’ όλες τις αθλήτριες, αλλά και στις προπονήτριές τους Έφη Ραμαντάνη, Άννα Αθανασιάδου και στην τεχνική σύμβουλο ολυμπιονίκη Ειρήνη Αϊνδηλή.

Have your say