Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
123

Τέσσερις συλλήψεις στον Ορχομενό για ναρκωτικά

< 4 λεπτά
29.03.16 • 19:36
#Tags:

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση συλληψεις αστυνομια κακοποιοικάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα και συγκεκριμένα:

Τέσσερις (4) ημεδαποί στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών (οι τρεις συλληφθέντες), καθώς και της κατοχής και αγοράς ναρκωτικών ουσιών (ο τέταρτος συλληφθείς). Κατασχέθηκαν (4) δενδρύλλια κάνναβης και μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων, εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς, για ληστεία από κοινού, η οποία διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 17-03-2016, σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού στον Ορχομενό Βοιωτίας (σχετικό το από 19-03-2016 Δελτίο Τύπου μας).

Δύο (2) ημεδαποί και ειδικότερα ένας άνδρας και μία γυναίκα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για απόπειρα κλοπής καυσόξυλων από μάντρα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, στην ανωτέρω περιοχή.

Τρία (3) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα και ειδικότερα:

• Ημεδαπός στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Άμφισσας, για κλοπές.
• Ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές Αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, με συνολική ποινή φυλάκισης (12) μηνών, για κλοπή.
συλλήψεις κλεφτες• Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με ποινή φυλάκισης (6) μηνών, για κλοπή.

Έξι (6) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

• Δύο ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα.
• Αλλοδαπός στη Νέα Λάμψακο Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας.
• Ημεδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας.
• Ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς.
• Αλλοδαπός στην περιοχή Αντίκυρα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου.

Αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας.

Ημεδαπή στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, για παρεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παρεμπορίου. Επιπλέον σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, με ποινή φυλάκισης (6) μηνών, ομοίως για παράβαση νομοθεσίας περί παρεμπορίου.

Τέλος ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle