Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
229

|

Το ΒΙΝΤΕΟ των εγκαινίων του κλειστού γηπέδου Ασώπιχος Ορχομενού

< 2 λεπτά
05.04.19 • 07:42
#Tags:

Δείτε και κρατήστε όλες τις στιγμές που εκτυλίχτηκαν στα εγκαίνια του κλειστού γηπέδου Ορχομενού μια προσφορά της ιστοσελίδας που φέρει το όνομα του Ορχομένιου Ολυμπιονίκη Ασώπιχου, asopichos.gr.

Οι ομιλίες, του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργου Βασιελειάδη, του Μητροπολίτη Θήβας και Λιβαδειάς Γεώργιου, του Δημάρχου Ορχομενού Λουκά Υπερήφανου, οι επιδείξεις ρυθμικής του ΓΑΣ Ορχομενού με τις γυμνάστριες Εφη Ραμαντάνη, Νατάσα Τάγκαλη και τζούντο από το Μέγαθλον της τζουντόκα Βαλκανιονίκη Γαρυφαλλιάς Τζαβάρα.

Ιδιαίτερη εντύπωση η σεμνή παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού ο οποίος "μίλησε" με το έργο του και τη συνεργασία του με τον Ορχομένιο δημοσιογράφο υπεύθυνο επικοινωνίας του ΣΕΓΑΣ Μπάμπη Ζαννιά. Παρόντες επίσης οι βουλευτές Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος, Ανδρέας Κουτσούμπας, ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Γιάννης Περγαντάς,  η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, οι Δήμαρχοι Λιβαδειάς και Θήβας, Γιώτα Πούλου και Σπύρος Νικολάου,  αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι δήμαρχοι, βουλευτές, περιφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων δάσκαλοι και καθηγητές της εκπαιδευτικής κοινότητας Ορχομενού και απλοί πολίτες που χάρηκαν και απόλαυσαν το κλειστό  γήπεδο που τόσο καιρό περίμεναν και επιτέλους παραδόθηκε.

εγκαίνια Ασώπιχου 1Αφήσαμε τον φυσικό ήχο ώστε να ακούγονται οι φωνές που αποτυπώνουν την ζωντάνια των παιδιών και του κόσμου. Δείτε την προσέλευση του κόσμου και άλλες λεπτομέρειες από μια σημαντική στιγμή στην ιστορική πορεία του Ορχομενού.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά του, στον κ Γιάννη Ζουρνή που μας παρέδωσε αφιλοκερδώς όλο το υλικό σε βίντεο και φωτογραφίες ενώ την επεξεργασία και το μοντάζ του βίντεο έκανε ο asopichos.gr.

Απολαύστε το

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle