Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
239

Το σήμερα, χθες

< 2 λεπτά
03.12.15 • 07:24
#Tags:

Αναμνήσεις, εικόνες νοσταλγίας για πολλούς.

Θύμησες που ξυπνούν άλλες εποχές και θέλουμε να ανατρέξουμε.

Για άλλους γνώση για τις αλλαγές στον χωροχρόνο.

Στιγμές για άλλους ανεκτίμητες και για άλλους αδιάφορες.

Οπως και να 'ναι σε μια εικόνα περασμένης εποχής πάντα ρίχνεις μια ματιά...

Στο Αρχοντικό πλέον ο Ηλίας Τσιγιάννης συνεχίζει τόσα χρόνια τώρα να προσφέρει απολαύσεις Κοντοσουβλι Κοκορετσιστους επισκέπτες. Κάθε Τετάρτη καθιέρωσε κοντοσούβλι και κοκορέτσι που το τιμούν δεόντως όσοι το γεύονται.

Ο Ηλίας έχει πάρα πολλά χρόνια στο κουρμπέτι του επαγγέλματος, πάνω από 40. Μια ζωή ασχολείται με μαγαζιά, όπου ο Ηλίας έκανε μαγαζί γινόταν στεκι.

Ας θυμηθούμε τα προηγούμενα που λειτούργησαν για πολλά χρόνια στον Ορχομενό από δημοσιεύματα στην εφημερίδα "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" το 1982-3.

Οπως θα διαπιστώσετε ήταν πρώτη πιτσαρία και το πρώτο ντελίβερι στον Ορχομενό. Το HELENA'S, κόσμημα για την πόλη, το ανακαίνισε και το λειτούργησε ξανά ο Ηλίας Τσιγιάννης μετά από μια ανάπαυλα που είχε μείνει κλειστό.

"Κλικ" στις φωτογραφίες για μεγάλωμα 

Ανεξαρτητη τιτλος

1982 Napoli1983 Helena's

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle