Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
458

Φεστιβάλ Αρβανίτσας 14-16 Ιουλίου. Γιώργος Μάγκας σε ρυθμούς Jazz

< 2 λεπτά
09.06.17 • 19:27
#Tags:

Από επιτυχία σε επιτυχία για 6 συνεχόμενα χρόνια, διεξάγεται το Φεστιβάλ Αρβανίτσας το οποίο για το 2017 θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 14 έως την Κυριακή 16 Ιουλίου.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε το 2012, όταν ο σύλλογος ορειβατών που εδρεύει στο Κυριάκι και με μεράκι ξεκίνησε το Φεστιβάλ δάσους Αρβανίτσας. Τα μέλη του ΕΟΣ ΑρβανίτσαΚυριακίου προσφέρουν εθελοντικά την αγάπη τους για τη μουσική, το περιβάλλον και τον τόπο τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από 15 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου στο Music Corner, Πανεπιστημίου 56, Αθήνα, «Πολύτροπο» Λιβαδειά και ΕΟΣ Κυριακίου.

Η τιμή των εισιτηρίων προπώλησης για το τριήμερο είναι 25€ και στην είσοδο 35€.

Εκτός των άλλων καλλιτεχνών που παίρνουν μέρος έκπληξη αποτελεί η εμφάνιση του «δικού» μας Γιώργου Μάγκα ο οποίος θα παίξει με το κλαρίνο του ρυθμούς τζαζ.

Το φετινό πρόγραμμα όπως πάντα πλούσιο περιλαμβάνει

αΡΒΑΝΙΤΣΑ 2

Αρβανίτσα Αφίσα

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle