Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
279

Άνοιγμα της Περιφέρειας στη Ρωσία

< 2 λεπτά
23.03.15 • 20:58
#Tags:

Άνοιγμα της Περιφέρειας στη Ρωσία

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη  για την τουριστική προώθηση της περιοχής και τη δημιουργία των απαραίτητων συνδέσμων και επαφών στην Ρωσία με την ευκαιρία της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ΜΙΤΤ 2015 όπου η Περιφέρεια συμμετείχε με δικό της stand στο περίπτερο του ΕΟΤ.
Τις επαφές πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Κώστα Μπακογιάννη την πρώτη ημέρα της Έκθεσης ενώ τις υπόλοιπες μέρες ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος προχώρησε σε σημαντικό αριθμό παρουσιάσεων και συναντήσεων, στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου της Στερεάς Ελλάδας
Μετά τις συναντήσεις του Περιφερειάρχη με τους μεγαλύτερους Tour Operators της Ρωσίας και τον Πρόεδρο του Ρωσικού Ομοσπονδιακού Γραφείου Τουρισμού Davydenko Dmitry, ο Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με Τουριστικούς πράκτορες άλλων πόλεων της Ρωσίας αλλά και με εκπροσώπους φορέων και συνδέσμων.

Ολοκληρώνοντας την τριήμερη αυτή προσπάθεια στην Μόσχα, ο Κώστας Μπακογιάννης προχώρησε στην παρακάτω Τόνισε: «Με την παρουσία μας στις 4 διεθνείς εκθέσεις, του Τελ Αβίβ, του Βελιγραδίου, του Βερολίνου και τώρα της Μόσχας, δημιουργούμε υπεύθυνα και συγκροτημένα εκείνους τους αναγκαίους διαύλους επικοινωνίας αλλά και εκείνες τις βάσεις που θα οδηγήσουν στην υλοποίηση του σχεδίου μας για μια Στερεά Ελλάδα εξωστρεφή, ικανή να επενδύσει στα μοναδικά φυσικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά μνημεία της, ικανή να αξιοποιήσει τα σπουδαία ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο, χτίζουμε σταδιακά το αύριο του τουρισμού στην Περιφέρειά μας».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle