Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
121

«Άνοιξαν» οι Δελφοί για το κοινό

< 1 λεπτό
18.12.15 • 20:14
#Tags:

«Άνοιξαν» οι Δελφοί για το κοινό

Το έργο «Ανάδειξη Αρχαιολογικού Χώρου Δελφών» παρουσιάστηκε σήμερα 18/12 από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη. Το έργο που περιελάμβανε επεμβάσεις ανάπλασης αλλά και βελτίωσης των συνθηκών πρόσβασης και ξενάγησης, παραδόθηκε στο ευρύ Δελφοικοινό. Οι παρεμβάσεις ύψους 600.000 ευρώ, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των διεθνών υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η χώρα μας, μετά την κήρυξη των Δελφών το 1987, ως μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς (UNESCO).

Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε για την παρουσίαση του έργου: «Είναι σημαντικό να μπορούμε να κάνουμε μόνο θετικές παρεμβάσεις στα μνημεία της ιστορίας και του πολιτισμού μας. Είναι αυτά που συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους και να μας προσφέρουν διεθνή αναγνώριση. Καλώ όλους όσοι θα επισκεφθούν τις γιορτές την Στερεά Ελλάδα, να δουν τις βελτιώσεις που κάναμε στους Δελφούς».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle