Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
102

Άνοιξε την πόρτα στο δολοφόνο της 45χρονη στη Λαμία

< 2 λεπτά
28.12.16 • 20:43
#Tags:

 Δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, βρέθηκε σήμερα το πρωί η 45χρονη Θ.Κ. στη Λαμία, στην περιοχή Γαλανέικα. Το πτώμα της βρήκε στο κρεβάτι της ο αδελφός της, που την αναζητούσε.
Στο επαγγελματικό – προσωπικό περιβάλλον της 45χρονης παιδοψυχιάτρου στρέφονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών της Λαμίας για να βρουν την άκρη για το δράστη και τα κίνητρα της δολοφονίας,Από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στις πόρτες και τα παράθυρα του διαμερίσματος της στη Λαμία όπου βρέθηκε δολοφονημένη. Οι Αρχές Ασφαλείας που διερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης να ήταν γνωστός της 45χρονης και το θύμα ανυποψίαστο να άνοιξε την πόρτα στο δολοφόνο.

Στο διαμέρισμα κατά την πρώτη έρευνα βρέθηκαν χρήματα κοσμήματα γεγονός που προς το παρόν απομακρύνει τους αρμόδιους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση από την εκδοχή της ληστείας.

Το σκηνικό του εγκλήματος δείχνει ότι ο δολοφόνος αιφνιδίασε την 45χρονη και της επιτέθηκε με μαχαίρι. Η γυναίκα προσπάθησε να αντιδράσει ,όπως φαίνεται από τα σημάδια άμυνας.

Αποφασισμένος ο δράστης της επιτέθηκε τότε με αγριότητα και της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό ,στο στήθος και στην κοιλιά. Το μαχαίρι το οποίο χρησιμοποίησε ο δολοφόνος ,δεν έχει βρεθεί και οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμα και σε κάδους απορριμμάτων για να το βρουν.

Με λεπτομέρεια εξετάζονται και οι χώροι του διαμερίσματος στην προσπάθεια να βρεθεί οποιοδήποτε στοιχείο το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας.

Από τα τελευταία πρόσωπα που την είδε, το προηγούμενο βράδυ ήταν ο αδελφός της. Δεν φαινόταν ότι ανησυχούσε για κάτι, όπως είπε ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες στην αστυνομία, και είχαν συνεννοηθεί να συναντηθούν το πρωϊ για δουλειά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle