Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
172

Άρχισαν οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

< 2 λεπτά
16.03.15 • 19:35
#Tags:

Άρχισαν οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Περίπου οκτώ μήνες πριν τον 33ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο (8/11), άρχισαν ήδη οι εγγραφές για τον μαραθώνιο δρόμο της φετινής διοργάνωσης, η οποία αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 35.000 δρομείς όλων των ηλικιών σε όλες τις αποστάσεις και με 15.000 δρομείς στην αυθεντική διαδρομή.

Ένα μοναδικό γεγονός, μια μοναδική εμπειρία ζωής για όλους τους 2014_AthensAuthenticMarathon-emprosnews-768x483μαραθωνοδρόμους ανά τον κόσμο στην Ελλάδα του πολιτισμού, του αθλητισμού. Μια γιορτή της ανθρώπινης θέλησης, της αλληλεγγύης, γεμάτη μηνύματα προς όλους για ένα διαφορετικό μέλλον σε ατομικό, τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Οσοι δρομείς επιθυμούν να πάρουν μέρος στον αγώνα θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, διαφορετικά δεν θα προλάβουν να είναι ανάμεσα σε εκείνους, που θα πάρουν θέση στην εκκίνηση.

Όσον αφορά στους Αγώνες Δρόμου 10χλμ & 5χλμ, η Οργανωτική Επιτροπή του 33ου Μαραθωνίου Αθήνας ανακοινώνει ότι εξαιτίας του απίστευτα τεράστιου ενδιαφέροντος που έχει εκφραστεί από φορείς, οργανισμούς, εταιρείες, σωματεία, συλλόγους και κάθε είδους κοινότητα στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, και με τα όρια συμμετοχής στους δύο αγώνες να παραμένουν στα ίδια επίπεδο, οι εγγραφές για τους Αγώνες Δρόμου 10χλμ & 5χλμ θα ξεκινήσουν λίγες μέρες αργότερα, την 1η Απριλίου 2015 και ώρα 12.00 το μεσημέρι και δεν αναμένεται να διαρκέσουν περισσότερο από μερικές ώρες!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle