Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
169

Έγινε αυτοψία, σε αναμονή ενημέρωσης…

< 3 λεπτά
20.01.15 • 20:47
#Tags:

Έγινε αυτοψία σε αναμονή ενημέρωσης…βίντεο με σημερινές εικόνες

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ορχομενό επίσκεψη υπαλλήλου της τεχνικής υπηρεσίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ο οποίος έκανε αυτοψία στο κλειστό γήπεδο της πόλης.

Ο εν λόγω εντεταλμένος δεν έκανε καμία δήλωση ή εκτίμηση της κατάστασης όπως επίσης και ο Δήμαρχος της πόλης ο οποίος αρκέστηκε να πει «δεν έχω να πω τίποτα θα πω μόνο όταν ολοκληρωθεί το έργο».

Σε ερώτησή μας αν υπήρξε μια πρώτη εκτίμηση από την αυτοψία για το αν μπορεί να επισκευαστεί, η απάντηση του Δημάρχου ήταν ίδια «καμία δήλωση». Επίσης σε ερώτηση αν θα αναμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο, η απάντηση ήταν επίσης ίδια, καμία δήλωση. 

Όμως ο Δήμαρχος, όπως πληροφορηθήκαμε, έκανε δήλωση σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι (Star Κεντρικής Ελλάδας) το περιεχόμενο της οποίας δεν γνωρίζουμε ακόμη.

Ο Δήμαρχος έχει κάθε δικαίωμα να κάνει δηλώσεις όπου επιθυμεί, αυτό όμως είναι επιλεκτική πολιτική και τηρεί δύο μέτρα και δύο σταθμά. 

Προσπαθούμε καιρό τώρα μέσα από αυτή την ιστοσελίδα και παλιότερα από άλλους χώρους να ευαισθητοποιήσουμε πρόσωπα και φορείς για την αποκατάσταση των ζημιών. Τώρα με τις προσπάθειες περισσοτέρων και του Δήμου, φαίνεται ότι κάτι πάει να γίνει.

Αγνοώντας όμως δεκάδες εκατοντάδων αναγνωστών του asopichos.gr που παρακολουθούν την εξέλιξη για την αποκατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ, εκφράζουν την συμπαράστασή τους και στέκουν αλληλέγγυοι στον αγώνα στέλνοντας τις υπογραφές τους, ακυρώνουμε αυτή την προσπάθεια με ενέργειες σαν κι αυτές.

Για εσάς, φίλοι αναγνώστες συνοδοιπόροι του Ασώπιχου, δεν άξιζε τον κόπο ο Δήμαρχος να κάνει κάποια δήλωση… η αντιπάθεια στην ιστοσελίδα μας, σας στέρησε την ενημέρωση.

Δεν διεκδικούμε την πατρότητα του θέματος σίγουρα και άλλοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα, ο καθένας από το μετερίζι του για το καλό του τόπου, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο ο στόχος είναι κοινός. Ούτε προσπαθούμε να οικειοποιηθούμε την όποια επιτυχία.  

Να πάψει να υπάρχει αυτή η ΝΤΡΟΠΗ στον τόπο μας αυτός μόνο είναι ο στόχος.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ καλούσαμε τους Δημότες, τους Συλλόγους της πόλης, τον Δήμο, τουλάχιστον να καθαριστεί, να μπουν κάποιες πόρτες αλλά μέχρι σήμερα δεν έγινε τίποτα.

Δείτε το βίντεο και όσοι δεν έχετε δει πως είναι σήμερα το κλειστό γήπεδο, πείτε αν μας αξίζουν αυτές οι εικόνες. 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=kJoVdY9PtAA]

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle