Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
88

Έκκληση Μπακογιάννη για τα κενά στα σχολεία της Στερεάς Ελλάδας

< 1 λεπτό
14.09.17 • 08:44
#Tags:

Στα λειτουργικά κενά εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα σχολεία της Στερεάς Ελλάδας αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, απευθύνοντας έκκληση στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου, ώστε να καλυφθούν άμεσα και να μη χαθούν άλλες διδακτικές ώρες.

Ο κ. Μπακογιάννης έκανε λόγο για έλλειψη 188 εκπαιδευτικών και τόνισε:

«Η εικόνα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι πολύ καλύτερη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ό,τι πρέπει κάθε χρόνο να τρέχουμε την τελευταία στιγμή για να καλύψουμε τις ανάγκες στα σχολεία, όχι μόνο της Στερεάς αλλά και ολόκληρης της χώρας. Δυστυχώς, είναι συνήθεια που υιοθετήθηκε και καθιερώθηκε. Απευθύνω έκκληση στον  κ. Γαβρόγλου να δει το θέμα, να καλυφθούν άμεσα τα κενά και να ξεκινήσουν από τώρα οι διαδικασίες για την επόμενη σχολική περίοδο. Μόνο έτσι δεν θα ξανακάνουμε την ίδια συζήτηση τον Σεπτέμβριο του 2018».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle