Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
201

Έναρξη προγραμμάτων επιμόρφωσης ΑΣΠΑΙΤΕ στη Λιβαδειά

< 1 λεπτό
18.10.17 • 07:26
#Tags:

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 στην κατάμεστη αίθουσα του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς αγιασμός για την έναρξη των εγκεκριμένων αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης και επιμόρφωσης με τίτλο “Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης” (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) και “Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό” (Π.Ε.ΣΥ.Π.) της ΑΣΠΑΙΤΕ με έδρα τη Λιβαδειά για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017 – 2018.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου καλωσόρισε τους νέους φοιτητές της ΑΣΠΑΙΤΕ στην πόλη μας, και τους ευχήθηκε καλή ακαδημαϊκή χρονιά και επίτευξη των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών τους στόχων. Έδωσε συγχαρητήρια στον Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Καλοβρέκτη, για την άριστη οργάνωση και λειτουργία του προγράμματος, καθώς και στο διοικητικό προσωπικό του παραρτήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς, κ Μιχάλη Λυμπεράτο, για την παραχώρηση χώρου της σχολικής του μονάδας για την λειτουργία των μαθημάτων, τονίζοντας ότι μόνο με συνεργασίες μπορεί η πόλη μας να είναι εξωστρεφής και να διεκδικεί ανάλογα προγράμματα.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει να προσφέρει την βοήθεια του για την εύρυθμη λειτουργία των προγραμμάτων, σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν χρειαστεί, και φυσικά θα παρέχει την συνεργασία και αμέριστη υποστήριξή του σε οτιδήποτε ζητηθεί από τους φιλοξενούμενους φοιτητές.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle