Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
120

Ένοπλοι κουκουλοφόροι λήστεψαν χρηματαποστολή

< 2 λεπτά
02.09.15 • 07:09
#Tags:

Ένοπλοι κουκουλοφόροι λήστεψαν χρηματαποστολή

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (1/9) το πρωί, διέπραξαν ληστεία σε super market, κατά τη διάρκεια χρηματαποστολής, στη Ν. Λάμψακο Χαλκίδας Ευβοίας.

Οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και επέβαιναν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, Μασκοφοροι ληστεςπλησίασαν το όχημα της χρηματαποστολής, που μόλις είχε σταθμεύσει στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης.

Οι δύο από τους δράστες αποβιβάστηκαν από το όχημα τους και ο ένας από αυτούς απείλησε τον οδηγό της χρηματαποστολής με όπλο, ενώ ο συνεργός του, επίσης με την απειλή όπλου, οδήγησε τον άλλο υπάλληλο της χρηματαποστολής και το Διευθυντή της επιχείρησης, στο χώρο που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, όπου τους περίμενε ο τρίτος δράστης - συνεργός τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από έρευνες της λίγο αργότερα βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας (Φύλλα Ευβοίας), εγκαταλελειμμένο και καμένο το όχημα διαφυγής τους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle