Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
102

Έξι χρόνια μετά συνελήφθη στη Θήβα για ληστεία στη Θεσ/νικη

< 2 λεπτά
27.12.15 • 11:47
#Tags:

Έξι χρόνια μετά συνελήφθη στη Θήβα για ληστεία στη Θεσ/νικη

Συνελήφθη, χθες (26-12-2015) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, ένας 23χρονος υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε από 17-05-2012 Ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του 2ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, για διάπραξη ληστείας.

Ειδικότερα, ο 23χρονος μαζί με ένα ακόμη συνεργό του, μεσημβρινές ώρες της 26-02-2010, σε περιοχή της συλλήψεις κλεφτεςΘεσσαλονίκης, απέσπασε με τη χρήση σωματικής βίας, από πεζό ημεδαπό, χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του αντικείμενα.

Κατασχέθηκε ένα αυτόματο πιστόλι 

Συνελήφθη, χθες (26-12-2015) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας προσήγαγαν τον 25χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών και μετά από έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί της εν λόγω Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων νόμιμης παραμονής στη Χώρα μας.
Ακολούθως πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 25χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτόματο πιστόλι και μία κενή γεμιστήρα αυτού.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle