Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
126

Έπνιξε τη μάνα του!

< 2 λεπτά
11.02.15 • 18:05
#Tags:

Έπνιξε τη μάνα του!

Συνελήφθη σήμερα (11-02-2014), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, 49χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 79χρονης μητέρας του, στον Έξαρχο Αταλάντης.

Ειδικότερα προχθές (09-02-2015) το μεσημέρι, γειτονικό πρόσωπο της ηλικιωμένης επικοινώνησε με τις Αστυνομικές Αρχές, εκφράζοντας την ανησυχία της για την 79χρονη, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις προηγούμενες ημέρες.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης και του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας μετέβησαν άμεσα στην οικία, όπου διέμενε η 79χρονη μαζί με τον 49χρονο γιο της και την βρήκαν νεκρή.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου. Επίσης κλήθηκε και προσήλθε Ιατροδικαστής, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού της θανούσας.

Στο πλαίσιο της ιατροδικαστικής εξέτασης, διακριβώθηκε ότι ο θάνατος της 79χρονης προκλήθηκε συνεπεία εγκληματικής ενέργειας (απόφραξη των αεροφόρων οδών).

Με βάση την συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση των στοιχείων και των δεδομένων της υπόθεσης, σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος του 49χρονου γιου και συνοίκου της ηλικιωμένης, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και σήμερα (11-02-2015) ο 49χρονος συνελήφθη, με ένταλμα της κας Ανακρίτριας Λαμίας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle