Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
93

«Έσπασε» το αήττητο στις καθυστερήσεις… Α.Ε.Λ. – Λεβαδειακός 1-0

< 2 λεπτά
30.10.17 • 06:16
#Tags:

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων στη Λάρισα επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και ο Λεβαδειακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα χάνοντας 1-0 από την Α.Ε.Λ.Ο Λεβαδειακός ειδικά στο β’ ημίχρονο ήταν καλύτερος και έχασε μάλιστα μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί και να πάρει και τη νίκη ακόμα.
Αλλά δυστυχώς δεν τις αξιοποίησε και έτσι ακριβώς στην εκπνοή των καθυστερήσεων ο Ναζλίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας παράλληλα και τη νίκη στην ομάδα της Λάρισας.
Μεγάλη στιγμή για τον Λεβαδειακό στο 36* όταν ο Μητρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Λεονάρντο έκανε το κοντρόλ, η μπάλα στρώθηκε στον Ζοάο Φαβάρο που έκανε το σουτ με το αριστερό και την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Μπόζοβιτς στην καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους.
Επίσης καλή στιγμή στο 49′ όταν μετά από εξαιρετική κάθετη του Γιουσούφ ο Γιακουμάκης έφυγε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ με τον Μπόζοβις να προλαβαίνει τελευταία στιγμή και να απομακρύνει με τα πόδια.
Tο σουτ του Μητρόπουλου κατέληξε κόντρα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι (61΄) και στην εκτέλεση του κόρνερ η κεφαλιά του Φαβάρο πέρασε άουτ.Στο 70* ο διαιτητής Τζοβάρας απέβαλλε τον προπονητή  Ζοσέ Ανιγκό με τους ανθρώπους της ομάδας να διαμαρτύρονται για την απόφαση αυτή του διαιτητή.
Στον εναπομείναντα χρόνο, το σουτ του Γιακουμάκη στο 76΄ πέρασε μόλις άουτ κι εκείνο του Μητρόπουλου στο 77΄ μπλόκαρε ο Μπόζοβιτς.
Γήπεδο: AEL F.C. Arena
Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (ΕΠΣ Φθιώτιδας)Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), Κυριάκος Μερκενίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Φάρκας, Ρέντζας (54′ Μασούρας), Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (68′ Περόνε), Κρίζμαν (81′ Γιαννιτσάνης), Ναζλίδης
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρη, Μεντί, Λεονάρντο, Τριποτσέρη, Ζοάο Φαβάρο, Ομπιόρα (81′ Καλτσάς), Μητρόπουλο, Γιουσούφ, Μπραντάο (84′ Μπελγκαζουανί), , Γιακουμάκη.
Γκολ: 90+5′ Ναζλίδης
Κάρτες:  Φατιόν, Φάρκας, Γουάλας, Ναζλίδης / Λεονάρντο, Μητρόπουλος
Πηγή stereasports.gr

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle