Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
819

«Έφυγε» ο Ορχομένιος Δρ Χαράλαμπος Αραπατσάκος

< 2 λεπτά
16.07.15 • 18:48
#Tags:

«Έφυγε» ο Ορχομένιος Δρ Χαράλαμπος Αραπατσάκος

Ένας εξέχων επιστήμονας «έφυγε» από κοντά μας, ο συμπατριώτης μας (Ορχομένιος) καθηγητής Πολυτεχνείου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Χαράλαμος Αραπατσάκος χάνοντας τη μάχη με την «επάρατη» νόσο.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Ποιος ήταν

Ο Δρ Χαράλαμπος Αραπατσάκος γεννήθηκε στην Αθήνα από Ορχομένιους γονείς. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός και ήταν καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής.

Ο καθηγητής Χ. Αραπατσάκος είχει συμμετάσχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα σχετικά με τα βιοκαύσιμα, τις εκπομπές αερίων και αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.
Τα ερευνητικά του πεδία ήταν κυρίως για τα βιοκαύσιμα και τη χρήση τους σε μηχανές εσωτερικής καύσεως, η μεταβολή ισχύος από τη χρήση των βιοκαυσίμων, τις εκπομπές αερίων και μηχανικές βλάβες.

Ο Δήμος Ορχομενός τον Μάρτιο του 2013 είχε βραβεύσει τον Χαράλαμπο Αραπατσάκο μαζί με άλλους Ορχομένιους Επιστήμονες σε μια λαμπρή τελετή στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου,

Βραβεευσεις ΔήμουΒραβευση Δήμου

Φωτογραφίες orchomenos-press.blogspot.

Το ψήφισμα της Συγκλήτου ου Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle