Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
154

Έχεις αγώνα αύριο

< 2 λεπτά
09.01.15 • 09:41
#Tags:

Έχεις αγώνα αύριο
Κοντά στην μεγάλη αγαπημένη μας, ΑΕΟ, θα πρέπει να βρεθούμε ΟΛΟΙ αύριο στις 15.00 στο στάδιο Ορχομενού όπου αντιμετωπίζει τον Παναλίαρτο.

Α.Ε._Ορχομενού_logoΗ ομάδα μας, τα παιδιά μας, μας χρειάζονται και πρέπει να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους.
Πρέπει να σταθούμε κοντά στους ποδοσφαιριστές, στη Διοίκηση, στον προπονητή και να φύγουμε νικητές από το αυριανό ματς.

Η προσπάθεια που καταβάλλεται αυτή τη στιγμή για να σωθεί η ΑΕΟ είναι τιτάνια αλλά πάντα αυτός ο τόπος δείχνει ποιος πραγματικά είναι στα δύσκολα.

Μετά λοιπόν τις διακοπές των γιορτών και της κακοκαιρίας το κλίμα στην ομάδα για την καινούργια χρονιά είναι πιο καλό και μπορεί να πετύχει το ακατόρθωτο.

Η ομάδα μας είναι στην 15η θεση, σε σύνολα 16 ομάδων που μετέχουν στη κατηγορία ενώ ο αντίπαλός μας έχει 0 βαθμούς και θα πρέπει να κάνουμε επιτέλους πάσει θυσία νίκη και να κατοχυρώσουμε ένα θετικό πρόσιμο τόσο αγωνιστικά όσο ψυχολογικά.

Η σωτηρία της ομάδας ίσως είναι όνειρο απατηλό αφού οι ομάδες που “σώζονται” προς το παρών έχουν 15 βαθμούς και η ΑΕΟ 2 αλλά θα πρέπει να παλέψουμε και όχι να παραδοθούμε αμαχητί.
ΟΛΟΙ λοιπόν στο γήπεδο κοντά στην ΑΕΟ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle