Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
149

Ήταν στραβό το κλειστό το πήρε κι ο αέρας…

< 2 λεπτά
26.02.15 • 07:44
#Tags:

Ήταν στραβό το κλειστό το πήρε κι ο αέρας…

Το φάντασμα του Ορχομενού, η παραφωνία με τις λαμπερές ημέρες που προηγήθηκαν στέκει στη θέση του και δυστυχώς δεν λέει να … πάει πουθενά.

κλειστο 2Όμως όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνο.

Έχουμε επισημάνει τους κινδύνους από τις βρωμιές και τα υλικά που είναι σπασμένα και διάσπαρτα στο χώρο ενώ δεν έχουν τουλάχιστον απομακρυνθεί. Επίσης  τους κινδύνους από τους «περίεργους» που το χρησιμοποιούν ως καταφύγιο ανομολόγητων πράξεων αλλά και αυτό καθ εαυτό το κτίσμα που γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο επικίνδυνο.

Οι πρόσφατοι δυνατοί άνεμοι άρχισαν να ξηλώνουν τις λαμαρίνες από την σκεπή και το καθιστούν άκρως επικίνδυνο.

Δίπλα είναι τα σχολεία, πιο κει το γήπεδο ποδοσφαίρου όπου βρίσκονται καθημερινά εκατοντάδες μαθητές και αθλητές.

Κλειστο 1Είχαμε επισημάνει ότι μπορεί και να θρηνήσουμε θύματα αν δεν λάβουμε μέτρα τουλάχιστον επικουρικά για τους κινδύνους μέχρι να δούμε αν και όταν φτιαχτεί.

Επί 77 ημέρες η πρώτη σελίδα του www.asopichos.gr είναι αφιερωμένη σε αυτή τη ντροπή του τόπου που έχει επιφέρει και άλλες… «αρετές» του τόπου μας.

Υπομονετικά θα περιμένουμε να ιδρώσει κανένα αυτί και να αντηχήσουν σε αυτό φωνές παιδιών που θα το χρησιμοποιούν, αλλά,

μάλλον η Ντροπή, Ντροπή δεν έχει.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle