Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
109

ΑΑΔΕ - Λοταρία αποδείξεων: Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αν κερδίσατε

< 1 λεπτό
30.11.17 • 18:22
#Tags:

Οι αποδείξεις ηλεκτρονικών συναλλαγών θα αποτελούν τους λαχνούς, αναλογικά με τα ποσά, και θα εμφανίζονται με μοναδικό κωδικό η καθεμία στην παραπάνω πλατφόρμα.

Κάθε φορολογούμενος θα μπορεί να ενημερωθεί για τους λαχνούς που κατέχει μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, και συγκεκριμένα στο aade.gr όπου θα ενημερωθούν και για τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αν κερδίσατε.

Τα αποτελέσματα θα είναι οι 1.000 λαχνοί (που θα έχουν τη μορφή των κωδικοποιημένων συναλλαγών και θα εμφανίζονται σε αύξουσα σειρά).

Έτσι θα ελεγχθεί από τους φορολογούμενους, αν έχουν κερδίσει στην κλήρωση.

Οι φορολογούμενοι που θα κερδίζουν, θα λαμβάνουν ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο, στο λογαριασμό τους στο Taxisnet.

Αν κερδίσει, τα 1.000 ευρώ θα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο Taxisnet.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle