Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
91

Αγαλλίαση με την Συνύπαρξη Φιλαρμονικής και Χορωδιών στη Θήβα

< 1 λεπτό
20.03.18 • 11:55
#Tags:

Το Θείο Πάθος, μέσα από τον λόγο, τους ψαλμούς και τη μουσική παρουσίασαν σε μία εξαιρετική εκδήλωση που καθήλωσε τους παρευρισκόμενους, η Βυζαντινή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Θήβας της ΔΗΚΕΘ, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Θηβαίων και η Χορωδία του Ιεροψαλτικού Συλλόγου Θηβών ο “Ευαγγελιστής Λουκάς”, το Σάββατο 17 Μαρτίου, προετοιμάζοντας το κοινό για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Κατά γενική ομολογία, η συγκλονιστική φωνή και ο εμπεριστατωμένος λόγος του Αιδεσιμολογιότατου π. Σπυρίδωνα Βασιλάκου σε συνδυασμό με την άρτια και ολοκληρωμένη Θηβασυνύπαρξη φιλαρμονικής και χορωδιών, λειτούργησε ως μέσον αγαλλίασης, κάθαρσης και θεραπείας της ψυχής, όσων είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν αυτή τη μοναδική μουσική βραδιά.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΘ κ. Κώστας Χαρέμης, οι οποίοι συνεχάρησαν θερμά τους συμμετέχοντες για το έργο και την προσφορά τους στην πνευματική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle