Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
232

Αγιασμός στο Δ.ΙΕΚ Θήβας για το νέο διδακτικό έτος

< 1 λεπτό
25.10.19 • 21:11
#Tags:

Αγιασμός για την έναρξη του διδακτικού έτους 2019-2020 πραγματοποιήθηκε στο Δημόσιο ΙΕΚ Θήβας, παρουσία των εκπροσώπων του Δήμου Θηβαίων, Κώστα Χαρέμη- Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Θ., Γιώργου Παπασπύρου- Αντιδημάρχου Θηβαίων, Δημήτρη Αλεξάνδρου- Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας Δ.Θ., Ηλία Τραμπάκουλου- Επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δ.Σ., του Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου Νίκου Ευθυμίου, του Διευθυντή του Δ.ΙΕΚ Βαγγέλη Γεωργόπουλου και των εκπαιδευτικών του.
Το Δ.ΙΕΚ Θήβας λειτουργεί από το 2014 και σήμερα αριθμεί έντεκα (11) συνολικά ειδικότητες, που συνδέονται με την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, στις οποίες φοιτούν 165 σπουδαστές και διδάσκουν 36 καθηγητές. Η λειτουργία του Δημόσιου ΙΕΚ στη Θήβα είναι ιδιαιτέρως σημαντική αφού συμβάλει στην εκπαίδευση των ενηλίκων για να αποκτήσουν τις γνώσεις και τα προσόντα που θα βελτιώσουν την επαγγελματικής τους ζωή.
ΔΙΕΚ Θηβας αγιασμος 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle