Asopichos Logo
27-04-2024
Asopichos Logo
157

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ορχομενού: Αξιοπιστία, Εξυπηρέτηση, Όφελος

< 2 λεπτά
15.03.17 • 16:32
#Tags:

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ορχομενού με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους αγρότες οτι οι υπηρεσίες που προσφέρει φέτος έχουν πλέον αναβαθμιστεί και χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη αξιοπιστία, καλύτερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη μηδενίζοντας περιπτώσεις λάθους στις δηλώσεις ΟΣΔΕ και τα προγράμματα ενίσχυσης.

Η συνεργασία με τον Εθνικό φορέα διαχείρισης τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ δίνει αυτές τις δυνατότητες πλέον στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ορχομενού ο οποίος τους καλεί να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια και να τον εμπιστευτούν προς όφελός τους.

Η ανακοίνωση

Αγαπητοί συνάδελφοι αγρότες .
Οι δηλώσεις ΟΣΔΕ ξεκινούν. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ορχομενού συνεχίζει ΜΟΝΟΣ του ,με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία , να προσφέρει υπηρεσίες προς τους αγρότες . Από φέτος ειδικότερα προσφέρει τη μέγιστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη σε οτιδήποτε αφορά τον αγρότη , (δηλώσεις ΟΣΔΕ , προγράμματα ενίσχυσης %ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%bf%cf%81%cf%87%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%8dαγροτών , ευφυής γεωργία, κ.λπ.), αφού συνεργαζόμαστε με τον Εθνικό φορέα διαχείρισης τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.
Αυτό σημαίνει ότι εκμηδενίζεται η περίπτωση λάθους, και με μεγαλύτερη σιγουριά θα περιμένετε τις επιδοτήσεις σας.
Επίσης μπορείτε να πληρώσετε τη δήλωσή σας όταν πάρετε τα χρήματα από τις επιδοτήσεις σας (δηλαδή τον Οκτώβριο), αφού από φέτος λειτουργεί στον Συνεταιρισμό η πάγια εντολή στην τράπεζα αυτόματα.
Οι δηλώσεις γίνονται όπως κάθε χρόνο στα γραφεία του Συνεταιρισμού (δίπλα από τον Μύλο) , από το ίδιο προσωπικό που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε.
Αγαπητοί συνάδελφοι
Σκοπός του Συνεταιρισμού δεν είναι το επιχειρηματικό κέρδος , αλλά το όφελος του αγρότη. Τα χρήματα που θα πληρώσετε θα γυρίσουν σε εσάς , γιατί ο Συνεταιρισμός είναι δικός σας και όχι ιδιωτικός.
Σας περιμένουμε.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle