Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
245

ΑΕΟ. Εκδήλωση με Γωγώ Τσαμπά στις 6/9, δύο ταλέντα στον Λεβαδειακό

< 2 λεπτά
27.08.15 • 08:57
#Tags:

ΑΕΟ. Εκδήλωση με Γωγώ Τσαμπά στις 6/9, δύο ταλέντα στον Λεβαδειακό

Με αισιοδοξία ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕ Ορχομενού για την νέα αγωνιστική περίοδο στην Β κατηγορία Βοιωτίας
Στόχος είναι η άνοδος της ομάδας και το καλό κλίμα που επικρατεί υπόσχεται μια καλή πορεία. Η κλήρωση του
πρωταθλήματος θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Δύο φιλικά έχουν κλειστεί για την καλύτερη προετοιμασία αλλά και τα πρώτα συμπεράσματα. Την Δευτέρα 31 Αυγούστου με τον Υψηλάντη και την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου με τη Λάρυμνα στο γήπεδο του Ορχομενού.

Εκδήλωση με τη Γωγώ
Το Διοικητικό Συμβούλιο για την ενίσχυση της ομάδας αποφάσισε να πραγματοποιήσει εκδήλωση με τη Γωγώ Τσαμπά και τους ΑΕΟ σημαΚατσίγιαννη, Ψαρράς και στο κλαρίνο ο Γιάννης Γκορίτσας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.

Οι εγγραφές των μικρών
Μεγάλο βάρος τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ο Σύλλογος στις υποδομές που αφορούν τις μικρές ηλικίες από όπου προσδοκούν, όπως και γίνεται, να ενισχύεται η ομάδα από ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα του. 
Για το λόγο αυτό καλεί τους γονείς να γράψουν τα παιδιά τους στα τμήματα Μίνι, Τζούνιορ ή Παιδικό αναλόγως της ηλικίας τους. Οι υπεύθυνοι του Συλλόγου βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου στο Γήπεδο από 18.30 μέχρι 20.00 καθημερινά εκτός από Σάββατο, όπου δίνουν και τις σχετικές πληροφορίες για την εγγραφή η οποία κοστίζει 30€ και είναι εφάπαξ ενώ η συνδρομή ανά μήνα ανέρχεται στα 10€.

Μεταγραφές
Στον Λεβαδειακό κατέληξαν δύο ταλέντα της ΑΕ Ορχομενού. Πρόκειται για τον 16χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Κωνσταντίνου και τον 17χρονο αμυντικό Βασίλη Ντάνο. Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle