Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
235

ΑΕΟ. Νίκη ανάσα για τη συνέχεια

< 3 λεπτά
10.01.15 • 21:12
#Tags:

 

Επιτέλους νίκη
Εξαιρετική εμφάνιση από την ΑΕ Ορχομενού στο γήπεδό της που γεύτηκε τη νίκη για πρώτη φορά φέτος κόντρα στον Παναλίαρτο στο γήπεδό της.
AEO 3Σωρεία ευκαιριών είχε για να ανοίξει το σκορ στο Α΄ ημίχρονο η ομάδα του Ορχομενού αλλά δεν τα κατάφερε και πήγε στα αποδυτήρια με λευκή ισοπαλία.
Στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε τις προθέσεις της και κυνήγησε τη νίκη και ενώ έχανε πάλι αλλεπάλληλες ευκαιρίες κατάφερε στο 65 με τον νεοαποκτηθέντα Μουστή να ανοίξει το σκορ μετά από όμορφη επιθετική προσπάθεια των παικτών του Σπύρου Γκουλή. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 87 από τον Μαγκούφη ο οποίος αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή του προπονητή της ΑΕΟ αφού μόλις δύο λεπτά από την είσοδό του κατάφερε να σκοράρει. Όμως το σκορ θα μπορούσε να είναι ευρύτερο αλλά ο Παναλίαρτος είχε σε καλή μέρα τον εκπληκτικό Κουτρουμάνο ο οποίος είχε απίθανες AEO 2αποκρούσεις.
Πραγματικό ντέρμπι ουραγών αφού και η φιλοξενούμενη ομάδα προσπάθησε να πάρει βαθμό στον Ορχομενό και κυνήγησε το ματς χάνοντας και αυτή με τη σειρά της ευκαιρίες υπέκυψε όμως στην ανωτερότητα της ΑΕΟ και δεν κατάφερε να κάνει νίκη για μια ακόμη αγωνιστική μένοντας στους 0 ναθμούς.
Στη μάχη για τη σωτηρία μετά την νίκη η ΑΕΟ έχει 5 βαθμούς ενώ ο Επαμεινώνδας πήρε ισοπαλία στην Ένωση και έχει 13, το Ύπατο έχασε με 2-0 από την Αναγέννηση και έμεινε στους 14 ενώ 15 βαθμούς έχει ο Απόλλωνας Ακραιφνίου που έχασε στην έδρα του από τον Παρνασσό.
Την επόμενη 16η αγωνιστική της Α΄ Βοιωτίας ο Ορχομενός παίζει εκτόAEO 1ς έδρας με τον Παρνασσό που είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τον Κιθαιρώνα και μοιράζονται τους 31 βαθμούς, ενώ στη πρώτη έχει ξεφύγει η Θήβα με 43 βαθμούς.
Οι άλλοι ουραγοί που κυνηγάει η ΑΕΟ παίζουν εντός έδρας. Έτσι ο Επαμεινώνδας παίζει με το Κόκκινο που χρειάζεται τη νίκη για να αποφύγει την «διακεκαυμένη» ζώνη του υποβιβασμού, το Ύπατο με την αδιάφορη Ένωση, ο Απόλλωνας με τον δεύτερο στη βαθμολογία Κιθαιρώνα ενώ ο ουραγός Παναλίαρτος με την Αναγέννηση.
Στο ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Παναλίαρτο η σύνθεση της ΑΕΟ ήταν: Γαρδικιώτης, Σκαγιάκος Δ., Κοντελές, Στεφάνου, Ψαλλίδας, Χαρίσης (85΄ Μαγκούφης), Μουστής (70΄ Μιχαλόπουλος), Σκαγιάκος Κ., Μουτζουρούφης (60΄Μερτζάνης), Ιωάννου.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle