Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
202

Αεροβικές επιτυχίες του ΑΚΟΛ στη Σλοβακία

< 2 λεπτά
16.04.19 • 06:17
#Tags:

Στο 20th Slovak Aerobic Open Bratislava 2019, που έγινε στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας το Σάββατο και  Κυριακή (6-7 Απριλίου), μετείχαν με την αποστολή της Ελλάδας και αθλήτριες του ΑΚΟ Λιβαδειάς.

Σους αγώνες, όπου μετείχαν συνολικά δέκα πέντε (15) χώρες, η ελληνική αποστολή επέστρεψε με τρία μετάλλια και συγκεκριμένα, ένα χρυσό στο τρίο παγκορασίδων, ένα ασημένιο στην πεντάδα παγκορασίδων και ένα ασημένιο στην πεντάδα κορασίδων.

Για τον ΑΚΟΛ στη συνάντηση αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλήτριες και πήραν τις αντίστοιχες θέσεις:

Την 8η θέση πήρε η ΤΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, στο ατομικό παγκορασίδων, όπου αγωνίστηκαν συνολικά ογδόντα μία (81) αθλήτριες, 14η η ΜΠΑΡΛΟΥ ΜΑΓΔΑ, στο ατομικό κορασίδων, όπου αγωνίστηκαν συνολικά εξήντα τρεις (63) αθλήτριες, 9η θέση στο τρίο κορασίδων, μεταξύ τριάντα τριών (33) συνολικά συμμετοχών με τις ΜΠΑΡΛΟΥ ΜΑΓΔΑ, ΤΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ & ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΙΣΤΥ, ενώ στην πεντάδα κορασίδων, μεταξύ δέκα έξι (16) συνολικά συμμετοχών, οι αθλήτριές μας ΜΠΑΡΛΟΥ ΜΑΓΔΑ, ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΙΣΤΥ, ΤΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΑΡΛΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ & ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΕΛΕΝΑ, κατέλαβαν την 10η θέση.

Τη Χώρα μας εκπροσώπησαν συνολικά είκοσι εννέα (29) αθλήτριες και έξι (6) προπονητές.

Στην αποστολή του ΑΚΟΛ εκτός από τον ομοσπονδιακό προπονητή και τεχνικό σύμβουλο του συλλόγου Δημήτρη Πολίζο, μετείχαν και οι προπονήτριες Τσάπρα Λουκία και Ζάμπα Χρύσα, καθώς και  Κομνά Κατερίνα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΚΟΛ.

1 5

ΑΚΟΛ αεροβική α 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle