Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
156

Αθλητισμός για όλους στη Λιβαδειά. Αιτήσεις μέχρι 31 Οκτωβρίου

< 2 λεπτά
21.10.19 • 20:31
#Tags:

Ο Δήμος Λεβαδέων, συνεχίζει τα Προγράμματα Άθληση για  όλους για το έτος 2019-2020. Τα προγράμματα υλοποιούνται από το Αυτοτελές Τμήμα Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Στόχος μας είναι η σωματική και κινητική ανάπτυξη, η βελτίωση της σωματικής κατάστασης, η διατήρηση της υγείας και η προαγωγή της άθλησης σε καθημερινή συνήθεια και τρόπο ζωής.
Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν είναι τα εξής;

  1. Αθλητισμός και Γυναίκα, στο Αθλητικό Πρόγραμμα του Δήμου, μπορούν να συμμετέχουν όλες οι γυναίκες από 18 έως 65 ετών.

Θα λειτουργήσουν πρωινά και απογευματινά τμήματα. Η ημέρα έναρξης θα ανακοινωθεί με νέο δελτίου τύπου.
Κόστος συμμετοχής 5,00€ το μήνα (τρεις φορές την εβδομάδα).

  1. Αθλητισμός και Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, (ΑΜΕΑ), στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν οι Σύλλογοι ΑΜΕΑ, τα κέντρα Ψυχικής Υγείας και μεμονωμένα άτομα με Αναπηρία και θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, από μία ώρα την κάθε ημέρα, σε δημοτικούς χώρους πλησίον του τόπου διαμονής των αθλουμένων.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμά είναι δωρεάν.

  1. Αθλητισμός στην τρίτη ηλικία, το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ηλικιωμένους που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να ωφεληθούν από την άσκηση.

Κόστος συμμετοχής 5,00€ το μήνα (τρεις φορές την εβδομάδα).
Τα δικαιολογητικά πρέπει να προσκομιστούν στον καθηγητή Φυσικής αγωγής που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα, κατά την προσέλευση στο πρώτο μάθημα.
Οι εγγραφές για τα προγράμματα θα διαρκέσουν από 18/10 έως και 31/10/2019.
Για την εγγραφή σε κάποιο τμήμα είναι απαραίτητη η αίτηση συμμετοχής, η οποία διατίθεται από τα γραφεία του Αθλητικού Τμήματος στον τέταρτο όροφο του Δήμου ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε  στα τηλέφωνα: 2261350834-888 email: vanastasiou@livadia.gr & dmanouskos@livadia.gr ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων: www.dimoslevadeon.gr .

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle